Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zpěvačka Mista radí, jak se nalíčit na Štědrý večer!

Zpěvačka Mista vám ukáže, jak se nalíčit během vánočních svátků
17. prosince 2015 | 12:00

Každá z nás jistě zná štědrovečerní shon. Postarat se o děti, psa nebo tetičku, přichystat večeři, prostřít stůl... Času sama pro sebe nejspíš moc nemáte. Právě pro vás je tu nový díl MistaFashion, kde vám zpěvačka Mista a make-up artistka značky Rouge Bunny Rouge Veronika Šofrová ukážou, jak na rychlé, jednoduché, ale efektní vánoční líčení.


Nejdříve použijte podkladovou bázi pod make-up, která sjednocuje zabarvení pleti a skvěle vyhlazuje. Poté naneste make-up. Na oči použijte krémové oční stíny, které rozzáří každé unavené oči.

Následně použijte černou řasenku a linky s krásnými třpytkami, které se na vánoční čas krásně hodí. Nezapomeňte ani na krémovou tvářenku, kterou můžete využívat i jako rtěnku nebo oční stíny.
 
Make-up artistka ještě nanesla na lícní kosti tekutý rozjasňovač v růžové barvě, který podle ní nesmí chybět v žádné kosmetické taštičce, zvlášť v době vánočních večírků a plesů. A vánoční look je hotový.

Na postup se podívejte ve videu:


Vyhlášení vítěze soutěže!

Minulý týden jste mohli soutěžit o luxusní dekorativní vánoční box od Rouge Bunny Rouge.

Správná odpověď byla: B. KROCAN.

Dostali jsme od vás během pár dní více než 100 správných e-mail odpovědí, ze kterých jsme losováním vybrali vítězku Kláru Antošovou. Gratulujeme!

Jste fanouškem zpěvačky Misty a seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.