Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zpěvačka Mista vám poradí, jak si nalíčit rtěnku, aby vydržela celý den!

Zpěvačka Mista vám poradí, jak si namalovat rtěnku, aby vám vydržela co nejdéle.
4. června 2015 | 12:00

Každá z vás určitě zná ten pocit, když si pracně namalujete rtěnku, a už po pár minutách je rozmazaná, nebo dokonce není na rtech vůbec vidět. Zpěvačka Mista a vizážistka Jana Hanišová vám v novém dílu MistaFashion ukážou, jak si rty namalovat tak, aby vydržely dokonale upravené opravdu celý den.


Make-up

Myslely jste si, že se make-up používá pouze na obličej? Chyba. Když chcete, aby vám rtěnka perfektně držela, naneste si make-up i na rty tak, aby splynuly s barvou vaší pokožky.

Pudr

Když máte make-up pečlivě nanesený na rtech, přepudrujte je pudrem, aby lépe držel. Takto připravené rty jsou výborným podkladem pro rtěnku, která díky našemu triku vydrží celý den.

Rtěnka

Naneste na rty svou oblíbenou rtěnku, a to tak, že ji budete nanášet od středu směrem k vnějším koutkům. Když máte konturovací tužku, můžete ji použít jako základ a rtěnku nanést jako poslední.

Lesk na rty

Pokud jste použila matnou rtěnku a chtěla byste svým rtům dodat šťávu, naneste na ně bezbarvý lesk, který je krásně rozzáří.

Přesný postup sledujte ve videu:



Jste fanouškem zpěvačky Misty a seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vJstám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.