Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Účesy, které právě teď letí: Krátké mikádo a copy!

  • Video se připravuje ...
    16. srpna 2015 | 06:00

    Druhá polovina léta je jako stvořená pro změnu. A co takhle změna účesu? Můžete se nechat ostříhat nebo se jen začít jinak česat. Každá změna se počítá. Připravily jsme pro vás pět vlasových letních trendů, které jsou praktické, efektní a které milují i slavné krásky. Který si vyberete?

  • Plážové vlny

    Cara Delevingne
    Autor: profimedia.cz
    Přírodní plážové vlny jsou letos absolutním hitem! Žádné pravidelné lokny jako princezna ani dokonale vyžehlené vlasy. Nedbalý look, jako kdybyste před chvilkou vylezla z moře – to je největší hit! A vědí to slavné krásky. Nepravidelné vlny si zamilovaly například modelka Cara Delevingne, herečka Kate Hudson nebo zpěvačka Taylor Swift. Jak si vlny jednoduše vytvořit, to vám ukážeme ve videu!

     

    Video se připravuje ...
    Sexy vlasy jako od moře: Naučíme vás plážové vlny krok za krokem • VIDEO: Adam BalaŽovič
  • Bob

    Emma Stone
    Autor: profimedia.cz
    Dalším maximálně trendy účesem je oblíbený a především praktický bob. Jedná se o mikádo, které sahá maximálně na ramena. Tento sestřih můžete nosit hladce rovný nebo přirozeně zvlněný. Záleží jen na vás, čemu dáváte přednost. Pozor však, pokud máte kulatý tvar obličeje, kterému krátké mikádo vůbec nesvědčí! A taky počítejte s tím, že culík nebo copánek pro vás budou tabu. Na druhou stranu rozhodně oceníte, že bob drží tvar a nemusí se téměř vůbec česat. Zamilovaly si ho například i herečky Emma Stone, Sienna Miller nebo Emily Blunt.
  • Copy a pletené účesy

    Blake Lively
    Autor: profimedia.cz

    Zapletené účesy jsou v této sezoně populárnější než kdy dříve. Ať už si upletete obyčejný nebo rybí cop, zapletete ofinu nebo vytvoříte drdol z copů, vždy to bude trefa do černého! V tropických teplotách si pevné a praktické účesy z copů zamilujete, stejně jako herečky Blake Lively nebo Eva Longoria. A pokud máte příliš krátké vlasy, nebojte se vyzkoušet falešné copánky, ze kterých si můžete vytvořit třeba efektní čelenku.

  • Drdoly a culíky

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz

    Nesmrtelná klasika v podobě drdolů a culíků je opět na výsluní. Jednoduché účesy zkrátka nikdy nezklamou a zároveň vypadají skvostně. Pokud se rozhodnete pro drdol, umístěte ho co nejvýše jako Jennifer Lopez, culík naopak co nejníže na temeno hlavy. Oboje můžete ozdobit květinovými sponkami nebo štrasovými ozdobami. Nebojte se zdánlivě obyčejné účesy nosit i do společnosti, uvidíte, že sklidí velký úspěch.

  • Pěšinka uprostřed

    AnnaLynne McCord
    Autor: profimedia.cz
    Pokud nemáte v oblibě výrazné změny, zkuste si alespoň učesat pěšinku doprostřed. Ne každému však posunutí pěšinky prospěje. Záleží na tom, jestli máte souměrný obličej, jak máte posazené rty, oči a nos nebo jak dlouhé máte vlasy. To vše hraje velkou roli, a tak je nejlepší si pěšinku doprostřed učesat nejdříve doma na zkoušku. A jestli vám bude slušet stejně jako mladé herečce AnnaLynne McCord ze seriálu 90210: Nová generace, máte vyhráno!

Diskuse ke článku
.