Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

3 letní účesy, které zvládnete sama doma!

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jaký si vytvořit super letní účes.
3. července 2014 | 12:00

Je tu léto a vy máte chuť vypadat výjimečně? Nebaví vás nosit stále ten samý účes a chtěly byste na pláži, u bazénu nebo na procházce s přáteli zazářit? Právě proto je tu nový díl MistaFashion, kde vám zpěvačka Mista spolu se svým týmem profesionálů ukáže, jak si vytvořit tři jednoduché a výjimečné letní účesy na každodenní nošení.



Modelkou se tentokrát stala výherkyně Monika, která od Misty a Blesku pro ženy vyhrála možnost zúčastnit se nahrávaní nového dílu a nechat se učesat.

1.Jednoduchý zapletený drdol

Veronika Coufalová, top stylistka ze salonu Petra Měchurová doporučuje udělat klasický drdol, který můžete zpevnit jakoukoliv gumičkou, která dobře drží. Culík rozdělte na dva prameny. Z obou pramenů vytvořte klasický zapletený cop. Každý z copů na konci upevněte gumičkou. Když budete mít oba zapletené copy hotové, začněte je obtáčet kolem gumičky a konce připevněte k vlasům klasickými sponkami. Okolo drdolu si můžete ovázat i šátek, který váš zapletený drdol ještě více zvýrazní.

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jaký si vytvořit super letní účes.
Autor: archiv

2. Zapletený culík s barevnou stuhou

Udělat si klasický zapletený cop na straně dokáže určitě každý. Co si ho ale například ozvláštnit barevnou stuhou? Stuhu můžete zaplést přímo do pramínků, nebo ji omotat na konci culíku kolem gumičky a zavázat jak mašli.

3. Falešný culík

Nechte spodní polovinu vlasů rozpuštěnou a horní polovinu si rozdělte na dvě části. Každou část zpevněte gumičkou. Nad gumičkou udělejte malou dírku, přes kterou vlasy v culíku protáhnete. Vytvoří se vám zajímavý tvar copu. Ke každé gumičce můžete připnout sponu s kytkou. Vytvoříte tak svěží letní účes. Kytky jsou navíc toto léto trendem číslo jedna!

Pro přesný postup sledujte návod ve videu:



Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radit v oblasti krásy a módy.

Nosíte v létě raději rozpuštěné vlasy, nebo v culíku?
78,4%
21,6%
Děkujeme za Váš hlas!
167 hlasů
46 hlasů