Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Letní vlny podle Misty: Zvládnete je za pár minut!

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jak si vytvořit přirozené plážové vlny.
17. července 2014 | 06:00

Máte ráda ten pocit, když jste v létě u moře a vlasy máte krásné zvlněné od mořské soli a slunečních paprsků? Chtěla byste si tento efekt uchovat i během roku a nosit plážového vlny kdykoliv budete chtít? Dnes vám zpěvačka Mista v novém dílu MistaFashion ukáže, jak si udělat plážové vlny, na které vám stačí jen fén a sprej s mořskou solí.


Modelkou se tentokrát stala čtenářka Jitka, která vyhrála možnost zúčastnit se nahrávaní tohoto dílu.

Plážové vlny

Plážové vlny jsou v současné době žhavým trendem i u zahraničních celebrit. Tento účes si zamilovala například herečka Kirsten Dunst nebo topmodelka Gisele Bundchen.

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jak si vytvořit přirozené plážové vlny.
Autor: archiv

Velkou výhodou je, že si vlny mohou vytvořit i ženy s kratšími vlasy. Inspiraci naleznou například u mladé herečky Julienne Hough, která je svým nedbalým lookem proslulá.

Postup

Ivana Vohejnová, senior stylistka ze salonu Petra Měchurová, radí, abyste si vlasy nejdříve umyly a poté nanesly tužidlo. Po umytí vlasy nesušte. Rozdělte je do sekcí a postupně zamotávejte cca 2 cm široké pramínky. Do zatočených pramenů nastříkejte solný sprej, který seženete v různých cenových relacích

Výhodou této techniky, kterou používají i světový kadeřníci, je to, že vlasy nemusíte natáčet pomocí kulmy ani horké žehličky. To znamená, že se vlasy téměř vůbec ničí.

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jak si vytvořit přirozené plážové vlny.
Autor: archiv

K finální úpravě použijte fén s difuzérem. Vždy, když chcete sušit jiný pramen, nejdříve fén vypněte, aby se vlasy zbytečně nerozlítaly. Když budete mít vlasy suché, tak se předkloňte a jemně je rozcuchejte prsty. Nikdy nepoužívejte kartáč, vaše vlny by se zničily. Nakonec účes ještě jednou přestříkejte sprejem se slanou vodou. Váš plážový look je hotový.

Přesný návod, jak si tyto krásné plážové vlny vytvořit najdete ve videu:



Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radit v oblasti krásy a módy.

Jak nosíte raději vlasy?
81,1%
18,9%
Děkujeme za Váš hlas!
275 hlasů
64 hlasů