Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Voděodolné líčení: Vydrží vysoké teploty i koupání!

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jak na voděodolné líčení.
10. července 2014 | 12:00

Chtěli byste na léto vyzkoušet líčení, které je svěží a hravé, zároveň ale jednoduché a efektní? Vadí vám, že během letních dnů máte make-up rozteklý a rozmazaný za pár hodin a chtěly byste aby vydržel celý den? Zpěvačka Mista vám v novém díle MistaFashion ukáže, jak si vytvořit letní voděodolné líčení, které výborně využijete nejen během teplých dní v městě ale i u vody nebo na pláži.



Jako první naneseme na obličej lehký BB krém. V létě není třeba používat hutné make-upy, které by kvůli zvýšenému pocení ucpávali póry na obličeji nebo vytvářely dojem masky. Bohatě postačí jedna vrstva BB krému a lehký pudr.

Krémové stíny

Beáta Jablonská z Make up Institute Prague nanesla Mistě na celé horní víčko bronzově zlatý krémový stín. Proč právě krémový? Protože, i když se to nezdá, krémové stíny mnohem více snesou a málokdy se roztečou tak, jako stíny pudrové. Do vnějšího koutku naneste hnědý krémový oční stín a jemně ho štětcem vystínujte do ztracena. Tento stín naneste i na spodní linku oka. Do vnitřního koutku použijte bledý krémový oční stín, aby vám výraz v obličeje otevřel a pěkně prozářil. Stejný bledý oční stín naneste i pod obočí.

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jak na voděodolné líčení.
Autor: archiv

Tyrkysové linky

Teď přichází čas na nanesení voděodolné oční linky na horní víčko. Beáta nezvolila klasickou černou, ale modro-tyrkysovou, která je na léto přímo stvořená. Vůbec se nemusíte bát experimentovat. Díky bronzovým očním stínům na víčku vám tyrkysová linka pěkně vynikne, ale zároveň nebude působit příliš extravagantně.

Finále

Nakonec naneste voděodolnou řasenku. Když máte pocit, že byste chtěly svůj pohled ještě více prohloubit, použijte dovnitř spodního víčka oka tmavohnědou linku. Proč přesně tmavohnědou? Protože černá by byla k tomuto letnímu líčení příliš tvrdá. Na tváře naneste krémovou korálovou tvářenku, která je přirozená a k létu se hodí. V tom samém odstínu naneste i matnou rtěnka a letní líčení je hotové.

Detailní návod sledujte ve videu:



Pokud jste si přečetly článek, detailně nastudovaly video, ale i tak máte pocit, že se vám nedaří dokonale nalíčit, Mista spolu s MAKE UP INSTITUTE PRAGUE a portálem Blesk pro ženy pro vás připravila soutěž o OSOBNÍ MAKE-UP KURZ v hodnotě 2 700 Kč, kde se vám budou individuálně věnovat a naučí vás, jak se pěkně nalíčit a jaké barvy a techniky svědčí právě vašemu typu obličeje.

Co osobní make up kurz obsahuje?

- PŘÍPRAVA PLETI PŘED LÍČENÍM

- JAK SI PORADIT S BĚŽNÝM, DENNÍM LÍČENÍM

- TAJNÉ TRIKY PRO VEČERNÍ LOOK

- TECHNIKA SMYSLNÉHO KOUŘOVÉHO LÍČENÍ

Co musíte udělat, abyste kurz vyhrála? Napíšte na mail soutez@mistafashion.com jeden důvod, proč byste měla vyhrát osobní make-up kurz právě vy. Soutež trvá do 24.7.


Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radit v oblasti krásy a módy.