Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nevšední triky s lakem na nehty: Usnadní i navlékání niti!

  • Triky s lakem na nehty
    18. června 2014 | 12:00

    Spousta z nás netuší, že lak na nehty je opravdový poklad. Nejenže nám dokáže vykouzlit nevšední vzhled nehtů, ale také slouží jako ochránce šperků, pomocník při navlékání niti i rozlišovač klíčů.

  • Záchraňte bižuterii

     

    Věděla jste, že bezbarvý lak na nehty může prodloužit životnost vaší bižuterie? Přelakujte prstýnek nebo náušnice hned, jak si je poprvé přinesete domů. Zabráníte tím oxidaci kovu, který by brzo změnil barvu.

    Topshop - 850 Kč
    Autor: Archiv firem
  • Zastavte oko na punčoše

     

    Každá žena, která nosí pravidelně silonky, ví, že oko na punčoše dokáže pořádně zkazit den. Jedním z nejúčinějších triků, jak dírku minimalizovat a zabránit jejímu rozšíření, je nalakovat ji bezbarvým lakem na nehty. Další možností je i přelakování lakem na vlasy, ale nevydrží tak dlouho.

    Triky s lakem na nehty
    Autor: Shutterstock
  • Dejte šperkům nový kabát

     

    Pokud vás už přestaly bavit některé ze starších šperků, můžete z nich pomocí barevných laků udělat fungl nový kousek. Například takový zlatý kámen v prstenu přelakujte neonovým lakem a během pár vteřin máte zbrusu nový kousek.

    ...
    Autor: Shutterstock
  • Protáhněte nit jehlou během sekundy

     

    Je pro vás šití noční můrou, především proto, že vám nejvíce času zabere navlékání niti? Zkuste okraj nitě nalakovat bezbarvým lakem, nechte zaschnout a nit protáhnete okem jehly na první pokus jedním tahem.

    Triky s lakem na nehty
    Autor: Shutterstock
  • Rozlište klíče

     

    Stále si nepamatujete, který klíč je od hlavních dveří a který od horního zámku? Nalakujte si nejpoužívanější klíč vaší nejoblíbenější barvou, nebo si různobarevně poznačte všechny. Nejen, že si díky barvě konečně zapamatujete, který klíč právě potřebujete, ale také bude váš svazek vypadat jako speciální designový kousek.

    Než dostanete klíče, musíte jasně vědět, že je to to pravé místo pro život
    Autor: profimedia.cz
  • Zalepte obálku bez olizování

     

    Pokud stejně jako já nenávidíte olizování a slinění obálek, využijte k zalepení bezbarvý lak na nehty. Stačí jedním tahem přelakovat místo, které normálně sliníte a chvilku přitlačte.

    Triky s lakem na nehty
    Autor: Shutterstock
  • Zakryjte škrábance na botě

     

    Vaše oblíbené lodičky jsou už trochu okopané na špičkách, ale vy nejste schopná se jich vzdát? Zajděte do drogérie a zkuste vybrat co nejvíce podobný odstín laku na nehty, kterým oloupané skvrny na botách zamaskujete.

    Metalické lodičky, Asos.com, cca 4000 Kč.
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  krása, lak na nehty, triky, beauty
Diskuse ke článku
.