Sobota 11. května 2024
Svátek slaví Svatava, zítra Pankrác
Polojasno 19°C

Aniston zkrátila hřívu, omládla o dvacet let

25. února 2011 | 12:57

Na mikádo sestřižené obarvené vlasy, botoxem vyhlazená tvář. Svojí novou image herečka Jennifer Aniston (42) předvedla na španělské premiéře romantické komedie Zkus mě rozesmát, ve které ztvárnila hlavní roli.

Novou vizáží překvapila v Madridu nejen fanoušky a diváky, ale především své herecké kolegy Adama Sandlera (44) a Brooklyn Deckerovou (23) i celý štáb. Nikdo totiž do poslední minuty netušil, co Jennifer chystá.

Změna zastínila mládí

Za náhlou změnou je podle britského deníku Daily Mail touha být hvězdou. Jedinečnou star, na níž je upřena veškerá pozornost. "Udělala to proto, aby se všichni dívali jen na ni, a ne na podstatně mladší Deckerovou," prozradil zdroj z blízkého okolí herečky, která v nelítostném boji vytasila zákeřnou zbraň.

Stejný názor mají i módní kritici. Podle nich je jediným důvodem pro její rozhodnutí strach ze ztráty pozornosti. Touha být tou, na níž jsou upřeny objektivy kamer a fotoaparátů i pozornost novinářů. Hrozilo totiž, že středem zájmu bude podstatně mladší kolegyně, modelka a herečka Brooklyn Deckerová. A to nemohla Jennifer dopustit!

Stejný účes dvacet let

Za populárním dlouhým účesem s odrosty, který je dnes už minulostí, stojí dlouholetý kadeřník Chris McMillan, který se o hřívu slavné hvězdy stará dodnes. Jennifer účes nezměnila od doby, kdy se v něm v roli populární Rachel v seriálu Přátelé představila divákům. A to už je pěkných pár let. Natáčel se totiž už od roku 1994.

Účes se stal natolik populárním, že ho v té době toužila mít na hlavě každá druhá žena. Herečka se až teď přiznala, že se jí vůbec nelíbil. "Jak to mám říct? Myslím, že to byl ten nejhorší účes, jaký jsem kdy viděla," prohlásila v lednovém rozhovoru pro časopis Allure. "Moc by mě zajímalo, proč se tak ženy nechávaly stříhat."

Autor: Lenka Chvostová, INT