Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Sexy Demi Moore v bikinách popírá stárnutí

15. února 2011 | 15:01

Osmačtyřicetiletá herečka vystavila na svůj věk neuvěřitelně pevné tělo slunečním paprskům i pohledům rekreantů ve francouzském zálivu St. Barth.

Dokázala tak všem pochybovačným závistivcům, že dobře nevypadá jen zahalená v drahých robách, kráčející po červeném koberci. Oděná v jednoduchých černých bikinách předvedla štíhlou vypracovanou postavu, za kterou by se nemusela stydět ani její šestnáctiletá dcera Tallulah Belle. Ostatně, když se společně minulý měsíc zúčastnily jedné módní show, vypadaly jako sestry.

Hollywoodská herečka trávila romantický víkend v Karibiku, po boku svého manžela Ashtona Kutchera. Zatímco manželka dovádí ve vlnách, plave, surfuje a potápí se, Ashton veškerý svůj volný čas věnuje četbě. Kniha "Pilulka mládí", která ho tak zaujala, má čtenářům poradit, jak zastavit stárnutí. Zřejmě má vedle své krásné ženy mindráky.

Krása něco stojí

Demi se ovšem nijak netají tím, že stejně jako mnoho kolegyň z branže, i ona využila služeb plastických chirurgů. Podle jejích slov za různá zlepšení svého těla utratila v minulosti už více než 220 000 liber (v přepočtu téměř 6 a půl milionu korun), včetně liposukce boků, stehen a břicha, která jí v přepočtu vyšla přibližně na půl milionu korun.

Prozradila také, že za prsní implantáty dala v přepočtu 280 000 Kč a za úpravy tváře téměř 600 000 Kč. Majlant stojí i armáda poradců, včetně nutričního terapeuta, osobního trenéra a učitele jógy. "Byla jsem extrémně posedlá svým tělem," řekla nedávno herečka. "Ale nakonec mi to nepřineslo nic jiného, než dočasné štěstí."

Autor: Lenka Chvostová, INT