Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Cindy Crawford: Čtyřicátnice s tělem teenagerky

14. února 2011 | 18:47

Cindy Crawford jako by uměla zastavit čas. Ve svých pětačtyřiceti letech vypadá stále neuvěřitelně přitažlivě, její tělo je úplně bez chybičky. I když by mohla být matkou současných modelek, je stále jejich velkou konkurencí. Teď prozradila, jak se udržuje ve formě.

Kráska Cindy Crawford zažívala největší slávu v devadesátých letech. Tehdy jí bylo přes dvacet let. Ani dnes se ale nemusí vůbec stydět za své tělo, naopak! Její křivky jen dokazují, že i ženy starší čtyřiceti let mohou být až nebezpečně sexy. V ultra těsných šatech a leopardích punčochách zapózovala pro časopis FutureClaw.

Tvrdá dřina

A jak se matka dvou dětí udržuje ve formě? Aby vypadala stále přitažlivě, odevzdává velkou daň – dodržuje tvrdý režim. „Nepiji alkohol, nekouřím a snažím se nepobývat moc na sluníčku. Také pravidelně sportuji a snažím se jíst vyváženě,“ řekla, ale dodala, že jí to nevadí:

„Nesnažím se vypadat mladě. Chtěla bych vypadat taková, jaká jsem. Jde o to zdravě jíst a působit stále vitálně. Nikdy jsem nepatřila mezi ženy, které mohou sníst, co chtějí, a neztloustnou. Abych vypadala na fotkách dobře, musím hodně sportovat. A to dělám opravdu vášnivě.“

Autor: mivr, Klena