Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Kylie Minogue: Bez make-upu vypadá jako dítě

26. ledna 2011 | 15:16

Pro většinu žen je vrstva make-upu řešením, jak docílit mladistvého vzhledu. Zakrýt věk prozrazující vrásky. U zpěvačky Kylie Minogue (42) je tomu právě naopak. Objevila snad Kylie tajný elixír mládí?

S vlasy staženými do neupraveného culíku a tváří hladkou jak "dětská prdelka" ohromovala kolemjdoucí. Vedle svého přítele, španělského modela Andrese Velencosy Segury (32), vypadala jako holčička.

Mladší milenec dokáže zázraky

Nenalíčenou zpěvačku před týdnem fotograf zachytil na španělském letišti v Barceloně, kam si za svým přítelem, který pochází z malebného městečka Tossa de Mar, zaletěla. Že by snad právě o deset let mladší milenec byl oním receptem na znovuzískání ztraceného mládí?

Je to možné. Sama Kylie totiž jakékoliv zásahy kosmetických chirurgů razantně popírá a mladistvý vzhled připisuje stavbě své kostry, dobrým genům a právě vztahu s o hodně mladším Andresem.

Tělo nedotčené skalpelem

"Lidé mi často chtějí zkontrolovat za ušima jizvy po operaci. Ale já žádné nemám. V životě bych pod nůž nešla. Hlavně proto, že když se necháte jakkoliv vylepšit, nejste to pak už vy," říká Kylie.

"Jsem zdravá, s mužem, kterého miluji a jsem neskonale šťastná. Cítím se skvěle! Takže jsem se smířila se svým věkem. Nikdo z nás nemládne. Zkrátka mám na tváří pár vrásek, stejně jako jiné ženy v mém věku," prozrazuje svůj recept na dívčí vzhled zpěvačka.

Kylie, která v roce 2006 podstoupila amputaci prsu, se příští měsíc vydává na turné po Evropě, Mexiku a Japonsku. V rámci turné se po třech letech vrátí i do Prahy. Vystoupí 2. března v O2 Areně.

Autor: INT, Lenka Chvostová