Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kelly Osbourne jako novodobá Marilyn Monroe

Kelly jako by Marilyn z oka vypadla!
2. února 2011 | 10:20

Zpěvačka a herečka Kelly Osbourne (26), dcera rockera Ozzyho (63), za poslední dobu pořádně prokoukla. Rapidně zhubla, změnila image a daří se jí, na co sáhne. Naposledy okouzlila losangelské ulice, když si vyrazila na pozdní snídani v účesu ve stylu sexbomby padesátých let Marilyn Monroe.

Kelly Osbourne všechny šokovala, když se nedávno objevila na prestižním večírku předávání cen Emmy štíhlá jako proutek. Všichni si ji totiž pamatujeme jako baculku, která nikdy svou postavu neřešila. A od té doby roste do krásy ještě víc.

V pondělí byla zastižena v ulicích Los Angeles, když šla na pozdní snídani s přáteli. V účesu, který proslavila zejména herečka padesátých let a idol mnoha mužů dodnes Marilyn Monroe, šatech tělové barvy a růžové rtěnce vypadala naprosto úchvatně!

Kelly jako by Marilyn z oka vypadla!
Autor: Profimedia.cz

Madonna a její čtrnáctiletá dcera Lourdes asi vědí, co dělají, když Kelly nabídly, aby se stala tváří jejich značky pro náctileté dívky Material Girl. Kelly tak vystřídá rockerku a herečku Taylor Momsen (17), která se proslavila rolí v seriálu Gossip Girl.

Autor: mivr