Pondělí 28. října 2024
Polojasno 17°C

Tento týden v Ulici: Halloweenský speciál, známá postava na scéně a Gábina zjistí tajemství!

Video se připravuje ...
28. října 2024 | 05:00

Tento týden nás v Ulici čeká halloweenský speciál, který bude opravdu výjimečný. Životem Vandy, Luďka i jejich blízkých se prožene další obří tsunami, po které nezůstane kámen na kameni.  Žaneta si znovu došlápne na Karlu i Vojtu kvůli Leontýnce. A Gábina kápne na jedno tajemství...

Tajemství

Tereza by si ráda užila s Davidem i dnešní sváteční den, ale kolegyně Lina mu prostě nedá pokoj. Od samého rána ho bombarduje svými telefonáty, takže Tereze brzy dojde trpělivost. A aby toho nebylo málo, o něco později se Tereza náhodou dozví i o Davidově tajemství, které se týká právě Liny a jejich vztahu… Jak se s tím vším popere?

Vandina kauza

Luďkovy nervy pracují na plné obrátky. Nad jeho dalším osudem se stále vznáší velký otazník, byť má pořád naději, že nepřijde úplně o vše. Dnes se konečně dozví ortel čestné rady, která řeší následky Vandiny kauzy pro komoru i některé její členy. Jaký tento ortel bude a jak ho přijmou lidé na komoře, zejména Hanušková se Strouhovou?  

Dárek pro diváky

Milena Pumrová se v první chvíli nezmůže na slovo. Její závistivý pohled nepůjde přehlédnout. Zato Kateřina se okamžitě rozzáří, jen co zjistí, o koho se jedná. Do hospody totiž vstoupí elegantní dáma, která ihned přitáhne jejich pozornost. Přistoupí rovnou k nim a bez okolků Kateřinu osloví: „Vy jste paní Dubovská, je to tak?“ Když zjistí, že se nemýlí, pokračuje: „Já jsem Ivana Drápalová.“ A jak se brzy ukáže, do hospody nepřijde náhodou… Henryho partnerka v podání Vilmy Cibulkové se v Ulici objeví v rámci bonboniéry, kterou tvůrci seriálu přichystali jako dárek pro věrné diváky a fanoušky.

Halloweenský speciál! Lumírův halloweenský večer bude plný přízraků z minulosti. Jako by se proti němu spikli všichni živí i ti mrtví. Lumír se ocitne uprostřed noční můry, ve které nebude chybět sex, vražda nebo ti, kteří mu podstatným způsobem zasáhli do života, jako například mafián Vasil (Robert Jašków), bývalá partnerka Milada (Marika Procházková), bývalý parťák Ruda (Bohumil Klepl) nebo Světlanin bratr Hrihorij (Alexander Minajev). Ti všichni se objeví v halloweenském speciálu v rámci uliční bonboniéry, tj. malých návratů, které určitě potěší i pobaví fanoušky a diváky Ulice. 

Dvořák s Dvořákem

Přijmout, či nepřijmout pozvání, o němž nikdo nepochybuje, že je pozváním na rande? Magda z toho má pěkně zamotanou hlavu, protože tohle pozvání přišlo od muže, který se jí hodně líbí. K její velké smůle ale učí jeho syny. Nejedná se totiž o nikoho jiného než o Petra Dvořáka, jenž jí poslal lístek na symfonický koncert. A jít na Dvořáka s Dvořákem je přeci jen obrovská výzva… Jak se Magda nakonec rozhodne a jakou roli v tom ještě sehraje samotný Petr Dvořák?

Autor: Martina Miláčková