Pátek 13. září 2024
Svátek slaví Lubor, zítra Radka
Zataženo, déšť 9°C

Tento týden v Ulici: Velký průšvih u Vojty a návrat z divokých líbánek

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Velký průšvih u Vojty a návrat z divokých líbánek
VIDEO: TV Nova
26. srpna 2024 | 05:00

Tento týden se v Ulici naplno rozjede také příběh Blanky (Linda Rybová), jež nastupuje na Komoru zubních lékařů. Šedá eminence úřadu, tajemnice Vlasta Hanušková (Ivana Andrlová), jí dá hned na uvítanou docela jasně najevo, co si o ní myslí… U Terezy a Báry bude hodně veselo. Tereza se konečně potká i s Otou a Eddiem, Bára zase posedí s Jitkou. A co dalšího vás tento týden čeká?

Konec líbánek

Minulý týden odstartovala dvacátá sezona Ulice, tento týden naberou děje v seriálu na obrátkách, a to nejen u Blanky a Vandy, Báry a Terezy, nebo u Marečkových. Jedno zásadní rozhodnutí padne také u novomanželů Hermanových. Přestože jsou Gábina a Jirka po návratu ze svatební cesty jako dvě hrdličky, Gábina si myslí, že téma dítěte je u nich už uzavřenou kapitolou. Teď ale zjistí, že věci se mají trochu jinak, než jak předpokládala… Co ji přiměje toto téma znovu otevřít? 

Nebezpečné vztahy

Blanka je před nástupem do nového zaměstnání na Komoře zubních lékařů hodně nervózní. Jako by tušila, že to nebude jen tak. A taky že ano. I když se tam na ni později všichni usmívají, tajemnici Vlastě Hanuškové, šedé eminenci komory, je od samého začátku trnem v oku. Důvodů pro to má hned několik… Jaké varovné signály Blanka dostane a co by neměla podcenit?  

Vanda je evidentně nenapravitelná průšvihářka. Promarnila šanci, kterou dostala před prázdninami, když za ni Hana zaplatila její dluhy vzniklé kvůli hazardu. Vanda sice Hanu ubezpečila, že s tím okamžitě sekne, jenže to nakonec nedokázala. Naopak si přes léto zavařila ještě víc. Znovu nasekala dluhy, které nyní musí začít splácet. Má to ale malý háček. Vanda je švorc… Jak to bude řešit tentokrát?   

Překvapivá novinka

Není nad to utahovat si z mámy, když zápasí s mírnou kocovinkou. Tereza nebohou Báru po jejím flámu opravdu nešetří, i když má sama tak trochu máslo na hlavě. A protože to je v rodině, bude si z Báry vtipně utahovat také exmanžel Tomáš. Bára se ale nedá a všechny posměváčky s nadhledem umlčí jednou překvapivou novinkou… Jakou a jaká bude první bezprostřední reakce jejích blízkých? 

Zvláštní prosba

Gábina a Jirka Hermanovi opravdu neztrácejí čas, pokud jim o něco jde. Věc, kterou nyní řeší, je pro ně naprosto zásadní. Přesto o tom téměř nikdo neví. Gábina se zatím svěřuje pouze Veronice, s níž probírá své smíšené pocity. A právě na Veroniku se teď obrátí s velmi zvláštní prosbou, jež se bezprostředně týká toho, čím v posledních dnech doslova žije… Oč Gábina požádá Veroniku a co ona na to?

Autor: Martina Miláčková