Pondělí 30. září 2024
Svátek slaví Jeroným, zítra Igor
Oblačno, déšť 14°C

Tento týden v Ulici: Soňa podrazí dalšího člověka. A co děsivého hrozí Vandě?

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Soňa podrazí dalšího člověka. A co děsivého hrozí Vandě?
VIDEO: TV Nova
30. září 2024 | 06:00

Tento týden dojde v Ulici hned k několika zásadním událostem. Soňa se stane novou ředitelkou školy. Do osudu Vandy i celé komory zasáhne docela záludně Vlasta Hanušková. Iva nečekaně doplatí na pomoc Viktorovi, takže se rozhodne pro radikální řez…A co dalšího vás čeká?

Co hrozí Vandě?

Pro zoufalou Vandu se život stává noční můrou, ze které se bohužel nemůže probudit do prosluněného rána. Naopak je to čím dál horší. Do svého průšvihu zabředává víc a víc, to, že vše praskne, se stává otázkou nikoliv neurčitého času, ale doslova hodin. „Můj život skončil,“ začíná se hroutit. Jak zlé to je a co všechno jí hrozí?

Prokop v šoku

Hon na čarodějnice na gymnáziu pokračuje, situace se přiostřuje každým dnem. Záludná Soňa se chová jako neřízená střela. Nikdo si u ní už vlastně není ničím jistý, dokonce ani Prokop. Ten až nyní zjišťuje, jaká Soňa doopravdy je. Ostatně není sám. Petr Dvořák, otec dvojčat Marka a Matěje, má při setkání s ní co dělat, aby se ovládl. Soňa mu totiž s poťouchlým úsměvem vpálí do obličeje věci, které jsou velkou hrozbou pro něj i jeho syny… K čemu se Soňa rozhodne?

Milena Pumrová se nehodlá vzdát svého, podle ní naprosto skvělého, nápadu stát se náhradní matkou, která dceři Gábině a jejímu muži Jirkovi odnosí a porodí jejich dítě. Pumrová si je jistá, že lepší řešení prostě neexistuje. Dokonce do svých plánů zasvětí i Jirkova otce v domnění, že se stane jejím spojencem a společně Gábinu s Jirkou nakonec přesvědčí. Jak na to Herman st. zareaguje a čím mu Milena nasadí brouka do hlavy?

Jirka Hložánek zasahuje

Jirka Hložánek už několikrát předvedl, že je starostou činu a nebojí se ani netradičních řešení ožehavých situací. Také tentokrát se vrhne do akce, která je už hodně na hraně. „Jirko, zavolej na policajty a nech to na nich,“ má jasno Lumír. Jirkovi ale jeho nápad nerozmluví. „Policie s tím nic nenadělá, nemá lidi. Jestli se ti do toho se mnou nechce, klidně na to půjdu sám,“ opáčí již bojovně naladěný Jirka. A protože v něm stále dřímá rebel, jeho akce se celkem rychle zvrtne… Co všechno se stane a s jakými následky?

S kým randí Terezy máma?

Jen co se Tereza sejde s mámou, začne z ní mámit její pikantní tajemství. S kým strávila celý večer a část noci? „Ještě ve dvě v noci, když jsem se náhodou vzbudila, jsi nebyla doma, nezapírej,“ utahuje si Tereza z mámy. Díky tomu se dozví, že za máminým pozdním příchodem vězí jeden muž. O koho se jedná a co jí k tomu Bára prozradí? Ostatně i samotná Tereza má svá malá tajemství, která se týkají opačného pohlaví. V jejím případě manžela Davida...

Autor: Martina Miláčková
Klíčová slova: ulice, seriál, seriály, vip, tv nova, Voyo
Diskuse ke článku
.
Související články