Pondělí 14. října 2024
Svátek slaví Agáta, zítra Tereza
Oblačno 12°C

Tento týden v Ulici: Velká odhalení, pokus o sebevraždu a jedna nevěra!

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Velká odhalení, pokus o sebevraždu a jedna nevěra!
VIDEO: TV Nova
14. října 2024 | 06:00

Tento týden bude v Ulici týdnem velkých odhalení. Po uši zadlužená Vanda se pokusí o sebevraždu. Tereza náhodou zjistí, že David se přeci jen zapletl se svou kolegyní Linou. Obrovský šok zažije také Magda. Z jejího setkání s Petrem Dvořákem se totiž záhy vyklube rande… 

Vandy konec

Vanda se nechala už před dvěma týdny slyšet, že její život skončil. Teď ji zoufalství dožene do krajní situace. Napíše dopis na rozloučenou a opravdu se rozhodne se vším skoncovat. Pro ni již není záchrany. „Tohle je jediný řešení,“ ujišťuje sama sebe ve chvíli, kdy se odhodlává k nenávratnému činu… Kdo se o tom dozví jako první? A jaké peklo čeká celou rodinu?

Láska ze střední

Doručení zprávy, která rozhodně nebyla určena pro ni, s Terezou natolik zamává, že nevydrží sedět doma mezi čtyřmi stěnami. Navíc nechce nic vysvětlovat mámě, a tak před jejím zkoumavým pohledem i starostlivými dotazy raději prchne do Coolny. Zde se náhodou potká se svou velkou lásku ze střední a vysoké školy, s Vojtou Kalichem. Jaké bude jejich shledání po letech a co to s Terezou udělá? 

Viktor je v poslední době v Ulici takřka denně. Objektem jeho zájmu se stane i hezká Žofka, na kterou narazí v bistru. Okamžitě s ní začne flirtovat, což se samozřejmě nebude ani trochu líbit Michalovi. Kvůli jejich střetu však vypluje na povrch několik tajemství. Viktor navíc stane po dlouhé době opět tváří v tvář naštvanému Vítkovi, jenž to rozhodně nenechá jen tak… Co všechno odstartuje Viktorův zájem o Žofku a s jakými následky?   

Mário znovu v sedle

Věčný smolař Mário konečně zakusí po delší době jedno malé vítězství, které u něj vyvolá doslova euforii štěstí. Aby taky ne, když za ním přijdou do bistra dvě fanynky Komanda Soko, které se k němu chovají jako ke skutečné hvězdě. Zároveň se mu podaří něco, v co už ani nedoufal. Pravda, s Jirkovou pomocí, ale to nic nemění na tom, že Mário je znovu v sedle… Kdo a jak to ocení?     

Matějovy průšvihy

Matějovy průšvihy přivedly po delší době do školy jeho otce Petra Dvořáka, jenž se díky tomu znovu setká s Magdou, dokonce několikrát. V této tradici hodlá pokračovat i mimo školu, a tak si s Magdou domluví schůzku v kavárně. Zatímco Magda si myslí, že s ní chce probírat další dění kolem Matěje, Petr Dvořák to tak úplně v plánu nemá. „Chtěl bych vás nějak blíž poznat,“ přizná bez okolků…  

Autor: Martina Miláčková