Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tento týden v Ulici: Věra zkolabuje, Soňa rozpoutá peklo a Eva se pustí do šílené akce!

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Věra zkolabuje a Eva se pustí do šílené akce!
VIDEO: TV Nova
22. ledna 2024 | 06:00

V Ulici to bude vřít i tento týden, zejména na gymnáziu. Monika se tento týden loučí a bude to hodně bouřlivé. Věrka se už neudrží a pěkně od plic si ji podá kvůli Márovi. A co se bude dít u Nyklových? Tam bude jako vždy rušno!

Nečekaný kolaps Věrky

Někteří lidé jsou přímo magnetem pro nejrůznější trapasy. Mezi tyto jedince patří také Věrka, která má tendenci strkat nos do cizích záležitostí, zejména do těch, které se týkají jejího syna a jeho rodiny. Teď se jí to však pořádně vymstí. Nejenže svým příchodem překazí Márovi tajné a pěkně žhavé rande s Karlou. Navíc si vezme do hlavy, že tou dotyčnou v ložnici je Monika. A jak bude v ráži, na Moniku si vzápětí došlápne. Hezky od plic a velmi jadrně jí poví, co si o jejích schůzkách s Márou myslí… Jak na to Monika zareaguje? Proč Věrka zkolabuje? A jak dopadne Moničina rozlučka před jejím odletem na další misi?

Magda udělá radikální krok

Bránit se vůči sofistikovaným intrikám, naschválům a manipulacím je takřka nemožné. Své už o tom ví i Magda, které dělá ze života peklo Soňa. Vyřizuje si s ní účty takovým způsobem, že Magda začíná zvažovat další radikální kroky týkající se školy. A nejen to. Dnes zůstane Magda nejprve jako opařená, když na Soňu narazí v domě Peškových, kde bydlí. Soňa ji ke všemu pozdraví s milým, vítězným úsměvem na tváři: „Nazdar, sousedko.“ Jak na to pak Magda zareaguje? Co je pro ni už hodně za hranou? A proč dá Ota kapky Landové?  

Tonda Hložánek bude lobbovat

Není nad to, když rodiče vezmou do svých rukou vztahy potomků. To se pak člověk jenom diví. Žasnout bude také Martina, která náhodou narazí v bistru na hořekujícího Tondu Hožánka. Podle něj dělá jeho syn Jirka obrovskou chybu, když si Martiny náležitě nehledí. Aby zachránil dobrou pověst Hložánků, sám se začne Martině omlouvat, aniž by věděl za co, a za Jirku lobbovat. Přitom nebude mít ani tušení, co se mezi těmi dvěma právě děje. Vzápětí ale zaboduje i samotný Jirka, jenž se objeví s nádhernou kyticí na usmířenou… Kdo a jak se podepíše na vztahu Jirky a Martiny? A jaká to má rizika?  

Miloš dohazovač

Využít každé příležitosti, jež se naskytne, chce někdy nejen odvahu, ale také notnou dávku smělosti. Ani jedno nechybí Evě a Miloši Knoblochovým, kteří se opět vrhnou do akce. Zatímco z Miloše se stane regulérní dohazovač, jemuž leží na srdci blaho Františka, Eva se naopak pustí do další šílené akce na podporu svého byznysu. Na mušku si vezme nejen rybáře, ale také lidi, se kterými se často potkává a kteří podle ní mají potenciál zapojit se do jejího podnikání… Koho si Eva vyhlédne a s jakým výsledkem? A koho chce Miloš dohodit Františkovi? Co všechno udělá pro to, aby František začal opět randit?

Iva je podezřelá!

Každý máme svá tajemství. Nejinak je tomu také u Klímových, kteří od začátku roku řeší Ivino neplánované otěhotnění. Iva a Vítek si dávají před dětmi i blízkými velký pozor, aby nikdo neodhalil, co se u nich momentálně děje. Jakmile jsou však sami, dávají naplno průchod svým emocím a navzájem se podporují. Hlavně Iva je jako vyměněná, což samozřejmě neunikne jejímu okolí. Iva ale pravdu zatím nikomu neřekne, i když je pro ni čím dál těžší utajit, čím si právě prochází… Co je na Ivě podezřelé? Čím se málem prozradí?  

Autor: Martina Miláčková