Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tento týden v Ulici: Nyklová se stane obětí podvodu a prozradí se jedno velké tajemství!

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Nyklová se stane obětí podvodu a prozradí se jedno velké tajemství!
VIDEO: TV Nova
29. ledna 2024 | 06:00

Tento týden se v Ulici prozradí hned několik tajemství. U Klímových se docela vtipně odtajní Ivino těhotenství. Navrch se bude řešit také první sex Michala a Žofky, ke kterému má dojít právě tento týden. U Nyklových se bude slavit vysvědčení i pátrat po penězích, které Vilmě zmizí z účtu. A to zdaleka není vše!

Milena Pumrová překvapí

Plést se do záležitostí svých dospělých potomků nedělá nikdy dobrotu. Jenže rodiče si prostě nedají říct, protože jsou přesvědčeni o své pravdě. Gábina by na toto téma mohla vyprávět už romány. I ji ale nyní překvapí matčina urputnost týkající se Hermanova otce. Milena Pumrová si prostě vzala do hlavy, že by se rodiny měly poznat, a tak ji nenapadne nic jiného než Hermana st. tajně kontaktovat Gábininým jménem, aby se s ním co nejdříve setkali… Jaké odezvy se akční Milena Pumrová dočká nejen od Gábiny?  

Usmíří se Magda a Soňa?

Stěhování do nového prostředí je často spojováno s novým začátkem a nadějí na lepší časy. Podobně to má také Soňa, která si zařizuje svou novou pracovnu v domě Peškových – jen pár pater nad Magdiným bytem. S nastěhováním jí pomáhá Prokop, jenž spolu s Irenou věří, že se Magda a Soňa opět usmíří, že to, k čemu mezi nimi došlo, je jedno velké nedorozumění. Navíc mu začne být Soni i líto. Ta mu totiž prozradí své tajemství, a dokonce mu ukáže i svou druhou, zranitelnou tvář… Proč bude mít Prokop tendenci Soňu chránit? A jak dopadne Irenina snaha usmířit Magdu a Soňu?

Evžen také překvapí

Najít pevnou půdu pod nohama ve chvíli, kdy má člověk pocit, že se topí, je hodně těžké. Své o tom ví také Evžen, který bojuje s hrozbou relapsu a bažením od chvíle, kdy mu do života znovu vstoupila exmanželka Hana. Zvládl již několik náročných zkoušek, během nichž mu byla velkou oporou Blanka. Nyní si Evžen myslí, že Hana je pro něj konečně uzavřenou kapitolou. Jenže ve chvíli, kdy ji opět spatří, navíc při přátelském hovoru s Vandou, zjistí, jak moc se mýlil. A následky na sebe nenechají dlouho čekat… Co Evžen udělá? Jak to dolehne na Blanku? A jak se k tomu postaví Vanda?   

Nebezpečný internet

O bezpečném chování na internetu a sociálních sítích se mluví v jednom kuse. Spousta lidí to však stále podceňuje. Mezi ně patří také Vilma Nyklová, která nedá v poslední době tablet z ruky. Pořád si s někým dopisuje přes sociální sítě. Má strach, aby náhodou o něco nepřišla nebo aby si o ní druzí nemysleli bůhvíco, pokud okamžitě nezareaguje. Přestože jí Lexík vysvětlil, na co si dát pozor, aby nenaletěla nějakým podvodníkům, Nyklová stejně narazí. S vytřeštěnýma očima přilítne k Lumírovi s tím, že jí zmizely peníze z účtu… Kam se poděly peníze Nyklové? O kolik a jak přijde? A co to s ní udělá?

Velké tajemství

Nic se nemá uspěchat, dokonce ani usmíření. Přesně to si myslí také Karla a Mára, kteří spolu tajně randí už od začátku roku. Užívají si zase chvíle společného štěstí a zamilovanosti, přesně jako v dobách, když se dávali dohromady. Pár rozdílů tu ale přece jen je. Tehdy neměli rodinu a netlačil je čas. Ten se jim nyní začíná krátit, protože se blíží další termín jejich rozvodového stání. Jak to nakonec vyřeší? A co před nimi chtěla Věrka za každou cenu utajit? Jaká hrozba se nad jejich vztahem začne vznášet?

Autor: Martina Miláčková