Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tento týden v Ulici: Soňa neudrží nervy na uzdě, Jirkův otec zkolabuje!

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Soňa neudrží nervy na uzdě, Jirkův otec zkolabuje!
VIDEO: TV Nova
4. března 2024 | 06:00

Soňa neudrží nervy na uzdě. Žárlí čím dál víc na Magdu kvůli Prokopovi. Jiří Herman st. znovu zasáhne do života syna Jirky a Gábiny. Tentokrát se to neobejde bez dalšího konfliktu, a zejména kolapsu Jirkova otce. A to zdaleka není vše! Co vás čeká tento týden v Ulici?

Soňa vybouchne

Láska, nebo rodina? Pro někoho to může být občas dilema, zvláště když už rodinu má a zamiluje se do svého kolegy. Ve stejné situaci se ocitla také Soňa Čechová, která momentálně bojuje hned na několika frontách najednou. Musí se vyrovnat s krizí v manželství, ráda by si užila co nejvíce hezkých chvilek s kolegou, jako máma se snaží zkrotit syna Erika, jenž jí dělá samé naschvály kvůli přeřazení na novou školu, a navrch Soně pořád leží v žaludku Magda. Jako na potvoru právě Magda nyní přistihne Erika při jeho dalším průšvihu. A rozhodně to nenechá jen tak… Co udělá? A jak to vezme Soňa, která se snaží synovi umetat cestičky?  

Totální kolaps

Každý občas potřebuje pomoc, ale nic se nemá přehánět. Gábina momentálně řeší jednu velkou nepříjemnost v salonu. Zvažuje, co je pro ni menším zlem, probírá to i s Jirkou Hermanem, jehož názoru a právní pomoci si cení. Teď do toho však vstoupí i Jirkův otec, a tak Gábina na vlastní kůži pozná, jak dokáže být naléhavý, když ví, že má pravdu, a snaží se o tom přesvědčit i druhé. Právě to je jedna z věcí, kterou na něm Jirka nesnáší. Takže je jen otázkou času, kdy mu povolí nervy… Co pak udělá? A proč jeho otec nakonec skončí v péči lékařů?

Změny u Klímových

Vycházet s partnery svých dětí je oříšek pro nejednoho rodiče, zvláště pokud mají o životě trochu jiné představy než on sám. Teď se ukáže, že je to náročnější disciplína i pro Vítka Klímu. Pro své děti by se rozkrájel, ale někdy to holt s tou starostlivostí trochu přehání. V poslední době s ním svádí tuhý i vtipný boj syn Michal kvůli přípravám na přijímačky na střední školu. Teď se Vítek zaměří i na dceřina přítele Bruna, jenž si podle něj šlape po štěstí profesně. Přitom netuší, čím si Bruno právě prochází a k čemu se souhrou náhod nakonec odhodlá… Jaké změny kvůli tomu čekají celou rodinu Klímových?

Co je pro Vandu alarmující?

Stěhovat se do jiného města, navíc i menšího bytu, dá zabrat každému. Pro Hanu Šmýdovou je to mnohem náročnější i kvůli její Parkinsonově nemoci, která se jí začala zhoršovat. Proto je vděčná Vandě za pomoc i psychickou podporu. Nikoho jiného totiž nemá, a tak není divu, že se s ní celkem rychle spřátelila. Díky tomu nyní Vanda odhalí i něco, kvůli čemu si začne dělat o Hanu docela velké starosti. Zjistí totiž, že Hana si nebezpečně zahrává s už tak podlomeným zdravím… Co je pro Vandu alarmující? A jak to bude řešit?  

MDŽ v Ulici

Mezinárodní den žen má u nás dlouholetou tradici, i když v současnosti už se neslaví tak jako kdysi. Kytička a malý dárek dnes ale určitě potěší každou ženu. Lumír jako pravý gentleman koupí kytice hned dvě – jednu pro Kateřinu, druhou pro mámu. Kateřině navíc splní i její momentálně největší přání, jež se vlastně týká celé rodiny. A nejen to. Shodou náhod odhalí mámino tajemství, jež ho v klidu opravdu nenechá. Aby taky jo, když se jedná o chlapa, navíc se jménem budícím okamžitě podezření… Co a jak Lumír zjistí? Co by do mámy vážně neřekl?

Autor: Martina Miláčková