Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tento týden v Ulici: Rozvod v hlavní roli, nečekané setkání a Soňa pořádně zaútočí!

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Rozvod v hlavní roli, nečekané setkání a Soňa pořádně zaútočí!
VIDEO: TV Nova
19. února 2024 | 06:00

Tento týden dojde v Ulici hned k několika velkým událostem. Tou nejzásadnější je rozvodové stání Karly a Máry. Jiří Herman st. usiluje o setkání se synem, ale ten o to zjevně nestojí. U Knoblochových se bude řešit hodně vtipně podnikání i láska. A o lásku se bude bojovat také u Nyklových....

Nečekaný trapas

Jak na sebe upozornit na sociálních sítích? Pro mladší generace to je hračka, pro Evu Knoblochovou přímo noční můra. Dnes se ale hecne, oblékne do gala, nasadí profesionální úsměv, stoupne si před kameru mobilu a začne natáčet své první video – nabídku doplňků stravy, které prodává. Jenže výsledek ani trochu neodpovídá její původní představě… Jaké trapasy se Evě stanou během natáčení videa i jeho zveřejnění? Proč o něm Milošek prohlásí, že je fakt hustý?  

Soňa zaútočí

Tajné románky na pracovišti se dříve nebo později stejně stanou věcí veřejnou. Je jen otázkou, jak se všechno provalí. Své velké tajemství má před ostatními, a hlavně před svým manželem a synem Erikem, také Soňa. Jakmile však začne hrozit, že by o hezké chvilky se svým kolegou a zároveň podřízeným mohla přijít kvůli jeho minulosti, okamžitě vystrčí drápky a začne jednat. Dokonce neváhá zajít dál, než by kdokoliv čekal, což se dotkne hlavně Magdy… Co Soňa udělá? A jakou paseku to nadělá se vztahy ve škole?

Některé dny jsou pro manželský pár opravdu zásadní. Mezi ně patří v první řadě svatba a bohužel také rozvod. Právě termín rozvodového stání dnes mají i Karla a Mára. Přestože si všichni jejich blízcí myslí, že by měli zůstat spolu, ti dva se dnes k soudu skutečně vypraví. Ovšem přelíčení nabere již záhy naprosto překvapivý směr, který nikdo ze zúčastněných opravdu nečeká… Jak jednání dopadne? A jaké reakce to spustí u všech, jichž se to týká?  

Šok pro Martinu

Co může být větším důkazem lásky než ztřeštěná akce, z níž je zřejmé, jak moc dotyčnému záleží na tom druhém? Přesně do takové akce se pustí i Martina, aby se pokusila o nemožné – získat nazpět Jirkovu důvěru a lásku. Nenapadne ji proto nic jiného než se opět vypravit tam, kde všechno začalo, aby zjistila, jak to bylo doopravdy. Přestože je připravená na vše, to, co se dozví, bude i pro ni pořádný šok. Není nad vtipné trapasy, o nichž bohužel nemáte tušení, i když jste jejich hlavním aktérem… Co všechno Martina odhalí? A koho tím nejvíc pobaví?

Nečekané setkání

Občas se stanou v minulosti věci, kvůli kterým se navzájem odcizí i ti nejbližší. Potom je hodně těžké zase si k sobě najít cestu. V podobné situaci se ocitli také otec a syn Hermanové, kteří se neviděli dvacet let. Nyní to ovšem vzala do svých rukou Milena Pumrová. Ne nadarmo o ní Jirka prohlásil, že by na ni měla Gábina vyfasovat zbrojní pas. Jakmile si totiž Pumrová vezme něco do hlavy, nikdo ji nezastaví. A tak dnes dojde i na to, čemu už nikdo nedával moc velkou naději – otec a syn Hermanové stanou tváří v tvář… Jak to dopadne?

Autor: Martina Miláčková