Neděle 19. května 2024
Svátek slaví Ivo, zítra Zbyšek
Oblačno, déšť 19°C

Ulice: Dá Magda Prokopovi ještě další šanci, nebo už ji nadobro ztratil?

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
25. srpna 2023 | 06:00

Magda a Prokop to mají od začátku trochu složitější. Říká se, že každý vztah je tak komplikovaný, jak si ho sami uděláme. No a Prokop si už zase uvědomil, že ztratil něco, co mu nyní neskutečně schází. 

Zkoušeli to spolu i bez sebe, jako by pořád nevěděli, co vlastně chtějí. Teď se zdá, že již mají jasno. Nebo alespoň Prokop si konečně uvědomil, co je pro něj momentálně nejdůležitější. Rád by získal nazpět Magdu. Až když od ní odešel a rozešli se, zjistil, že ji skutečně miluje, že právě ona je pro něj ta pravá. Má to však malý háček. Do cesty se mu nyní neustále plete Magdin bývalý partner Eddie (Jiří Panzner), jenž se minulý týden znovu objevil v jejím životě. A z Prokopova úhlu pohledu to bohužel vypadá, že Eddie tím bývalým dlouho nezůstane…

Nejvyšší čas vytáhnout do boje a ukázat Magdě, co v něm má. Prokop s tím rozhodně neotálí, jinak hrozí, že mu Eddie vyfoukne Magdu přímo před nosem. O tom, že Prokop a Magda na sebe stále slyší, že si nejsou lhostejní, svědčí i jejich hezká ranní chvilka – najednou to bude jako za starých dobrých časů. Hlavně Prokopa to dostane natolik, že své emoce již neukočíruje. Čím se prozradí? A co na to Magda? Leccos napoví ukázka z pátečního dílu Ulice.