Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Adéla Gondíková: Pro mě je tou největší femme fatale můj muž

Video se připravuje ...
VIDEO: videohub
10. srpna 2023 | 06:00

Už není asi tajemstvím, že se Adéla Gondíková (49) objeví jako nová tvář legendárního seriálu Ulice. Role to prý nebude vůbec jednoduchá, a tak ji těší, že si tvůrci vzpomněli zrovna na ni.

„Já jsem byla velice potěšena, že si na mě po osmnácti letech, co Ulice existuje, vlastně vzpomněli. Že jsem je napadla já, když přemýšleli nad tím, kdo by tu postavu mohl ztvárnit, a vlastně mě to překvapilo, musím říct. Protože ta role není úplně jednoduchá, je to takový zvláštní úkol a já jsem moc ráda, že mám tu možnost si to vyzkoušet,“ svěřila se mi herečka.

Také ji dost překvapilo, kolik lidí v jejím nejbližším okolí Ulici bedlivě sleduje a je nadšeno, že se přidá k novým postavám, které zamíchají dějem. „Překvapilo mě to, kolik lidí kolem mě to sleduje. My jsme se dohodli, že to nebudeme prozrazovat, takže jsem jen říkala, že něco točím, a moc jsem to nikomu nevykládala. Je ale pravda, že v mé rodině se třeba moje sestřenice na to prý dívá opravdu úplně každý den. Její manžel říkal, že je úplně šílená, ona si prostě se svojí kamarádkou telefonuje a dívá se třeba na pět dílů za sebou, ale u toho si s ní skypuje, aby to nemusela psát, to by ji bolela ruka, takže to slyší dvakrát. Toho manžela to neuvěřitelně rozčiluje. Hrozně jsem se u toho nasmála.“

Její role bude velmi tajemná a pomalu bude odhalovat vrstvičku po vrstvičce. Bude to role, kterou tvůrci nazvali femme fatale. Co si o femme fatale myslí Adéla a proč ji srovnává se svým mužem, to si poslechněte v rozhovoru v úvodu.

 

Video se připravuje ...