Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Herečka Sarah Haváčová vysvětlila, proč si čurala kolem karimatky a jak potkala úchyla

Video se připravuje ...
VIDEO: Prima tv
27. června 2023 | 11:06

Herečku Sarah Haváčovou (32) znáte z televizních seriálů, jako jsou Ordinace v růžové zahradě nebo Zlatá labuť, ale pravděpodobně byste do ní neřekli, že je to taková dobrodružství milovná žena, která se jen tak nezalekne.

Dneska večer v 7 pádech Honzy Dědka bude herečka jedním z hostů, které moderátor vyzpovídá, a jak je již dobrým zvykem u něho v pořadu, dozvíme se i dost pikantních detailů. Nejprve Sarah vysvětlila, proč má dva rodné listy. „Když jsem se narodila, jmenovala jsem se původně Sára, ale pak přišel za mými rodiči náš známý, již zesnulý strejda Dušan, který říkal, že je hezčí tam dát h. A tak se rodiče rozhodli, že mi za jméno dají h, a tak mám dva křestní listy,“ vysvětlila herečka, kterou brzy diváci Primy uvidí v seriálech Malá velká liga a Vytoč mého agenta.

Sarah Haváčová má kromě nezpochybnitelného hereckého talentu také velký smysl pro dobrodružství. V covidu podnikla pouť do Fatimy. „Je to krásné poutní místo v Portugalsku. Sbalila jsem se a ze dne na den jsem tam vyrazila. Karimatku a spacák jsem koupila v Lisabonu a odtud jsem šla týden pěšky. Dvě noci jsem přespávala venku. Byly situace, kdy jsem byla trochu vystrašená, třeba z jednoho psa nebo z týpka v autě, který u mě zastavil a o kterém jsem si myslela, že mi chce ukázat cestu, ale on si začal honit. Tak tam byly takové dobrodružnější momenty,“ s úsměvem na tváři vyprávěla historku, která pravděpodobně v daném okamžiku nebyla tak k popukání.

Herečka také prozradila, že během první vlny covidu dělala brigádu v lese a tam jí lesníci poradili dobrý trik, jak odradit zvířata od útoků, když spíte pod širákem v lese. „U keřů jsem si rozbalila karimatku, a jelikož jsem v první vlně covidu měla brigádu u myslivců a sázela jsem stromy, věděla jsem, že když si tu karimatku občurám zprava doleva a zleva doprava, vyčlením si teritorium a zvířata na mě nepůjdou. Šla jsem si lehnout, myslela jsem si, jak tahle moje aplikace bude fungovat. Svačinu jsem si prozíravě dala asi deset metrů od sebe. Už jsem si lehala, když jsem najednou slyšela zvuky. Posvítila jsem si telefonem a viděla jsem, že tam běží nějaké zvíře. Tak jsem se zase sbalila a zdrhala do vesnice,“ popsala svoje dobrodružství Sarah.