Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tento týden v Ulici: Nová milostná vzplanutí a vyznání lásky, ale i milostné krachy!

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Nová milostná vzplanutí a vyznání lásky, ale i milostné krachy
VIDEO: tv Nova
14. prosince 2021 | 11:35

Ulice se řítí do svého finiše a tento týden je poslední v této sezoně. Samozřejmě že se jako tradičně otevřou nové možnosti zápletek a nechají vás napnuté jako kšandy, jak to v novém roce vlastně dopadne! Tak co vás všechno čeká?

Šimon jen září a je celý natěšený při představě, co jeho a Anču už zanedlouho čeká. Samotná Anča si tím vším však není úplně jistá. Je to na ni moc narychlo, navíc si neumí představit, jak to bude dál s nimi i všemi ostatními, na kterých jí záleží. Lumír je zamilovaný do Diany Rytířové až po uši. Pokaždé se celý rozzáří, když se chystá na schůzku s ní. Po dlouhé době má pocit, že znovu začíná naplno žít. Přestože jsou Vánoce až příští týden, Lumír se rozhodne, že Dianě věnuje dárek už nyní, dárek, kterým jí naznačí, co k ní cítí. Na jeho výběru si dá opravdu záležet, aby nic nepokazil.

Luboš napsal před operací kolene Věrce dopis na rozloučenou. Protože ale vše dobře dopadlo, list skončil zase u něj. Pro Luboše je jeho obsah natolik zásadní, že se nyní postará o to, aby si Věrka list přečetla. Ovšem nebyl by to on, aby vše nepřekombinoval, takže je na Márovi, aby zachránil, co se dá. Poslední slovo bude mít ale stejně Luboš. Slovo, kterým všechny dojme a kvůli kterému se Věrce podlomí kolena.

Blanka se chystá i s rodinou na svátky na statek, ovšem z původních plánů, že se tam sejdou všichni její blízcí, bohužel sejde. Blanka se přesto pokusí o nemožné, aby se postarala o krásné svátky těm, na kterých jí hodně záleží. Ona sama díky tomu zažije odpoledne, jež je pro ni doslova pohlazením po duši. Jako by se znovu vrátily staré časy, opět tu bude jen ona a Evžen. Znovu se na chvíli zastaví čas a ti dva tu budou jen pro sebe.