Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Všichni muži Dary Rolins! Kdo byl po jejím boku před Pavlem Nedvědem?

  • Zpěvačka Dara Rolins měla štěstí na lamače dívčích srdcí. Bude Pavel Nedvěd konečně tím pravým?
    14. prosince 2021 | 06:00

    Než žena najde toho pravého, musí potkat i nějaké ty "převozníky". Když nedávno zpěvačka Dara Rolins odtajnila vztah s fotbalistou Pavlem Nedvědem, gratulacemi na jejich adresu se to jenom hemžilo.

    Kteří osudoví muži prošli půvabné slovenské divě životem? To vám odkryjeme na následujících stránkách! 

  • Jaroslav Bednář

    S modrookým hokejistou chodila Dara dva roky, Jaroslav byl v té době ale ženatý táta od rodiny a možná právě to byl důvod, proč mu nakonec dala zpěvačka košem. 

    Video se připravuje ...
    Dara Rolins: Vánoce slavím na etapy! První budou s Matějem... • VIDEO: Markéta Reinischová

  • Sagvan Tofi

    Lamač dívčích srdcí Sagi randil jeden čas s Darou i její kamarádkou Simonou Krainovou současně a dodnes říká, že když Daru potká, sevře se mu žaludek. Kamarádství dvou blondýn sice načas vzalo za své, pak ale milostný trojúhelník svůdníkovi Tofimu odpustily.

  • Petr Vlasák

    Se sympatickým podnikatelem si Dara užila období plné bujarých večírků a zůstali přátelé i po rozchodu. Přestože neměl Petr o krásné ženy nouzi, nakonec se usadil a stal se i tátou. Před patnácti lety mu ale byla diagnostikována zákeřná rakovina mozku, té bohužel v den svých 45. narozenin podlehl...

  • Matěj Homola

    Kouzlu kytaristy a zpěváka kapely Wohnout podlehla Dara natolik, že spolu mají  dceru Lauru. Vztah vypadal ideálně do doby, než se provalila Matějova nevěra, která zřejmě stála za rozchodem. Dnes už jsou ale dobrými přáteli.

  • Rytmus alias Patrik Vrbovský

    Chodili spolu (osudných) sedm let, ale nakonec se Dara se slovenským muzikantem rozešla. Jedním z důvodů bylo prý i to, že Rytmus toužil po dítěti, bohužel byl ve vztahu ale tím jediným. „Když někoho přestaneš milovat, souvisí s tím i fakt, že už s ním nechceš dítě," odpověděla tehdy na otázku, co skutečně stálo za rozchodem.

    Video se připravuje ...
    Patrik „Rytmus” Vrbovský: Proti Marpovi jsem si sáhl na dno, věk neřeším a žiju naplno • VIDEO: Videohub

     

  • Pavel Nedvěd

    Tato fotografie z roku 2010 možná už naznačuje obdiv a sympatie k úspěšnému českému fotbalistovi. Dara a Pavel nedávno odtajnili to, že jsou už nějaký ten čas spolu a zamilovaní. "Máme oba srdce na pravém místě, a i proto svého nového muže miluju. Stejně jako on při mně, stojím i já při něm. V dobrém i zlém," nechala se slyšet Dara.

Autor: Dita Mrázková
Diskuse ke článku
.