Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ulice v nové sezoně: Mára ohrozí rodinu, Lumírova nová žena a zamilovaná Magda

  • 22. prosince 2020 | 06:00

    Je nám jasné, že jen hoříte zvědavostí, kam se zase v nové sezoně posunou osudy hrdinů, které už budete sledovat jejich šestnáctou sezonu. V uplynulém roce si někteří zažili opravu těžké rány, ze kterých se musí pomalu vzpamatovat.

    Právě Magdu nebo Nyklovi postihla jedna z nejhorších životních situací, a tou je ztráta nejbližší osoby. Magda si ovšem v nové sezóně pomalu dovolí užívat života, a kdo bude stát po jejím boku, na to si musíte počkat. Lumír bude mít hned několik ctitelek, tak uvidíme, zda mu některá padne do oka.

  • Magda

    Autor: tv nova

    Magdu s Prokopem sblíží společný výlet, ale dál se jejich vztah nevyvíjí tak, jak by si Prokop představoval. Magda se totiž bojí, že je pohledný Prokop do větru a že jí ublíží. Jenže Prokopa její chování „krok vpřed, dva vzad“ už přestává bavit. Naštěstí je nablízku Tomáš, který Magdu přiměje, aby si života víc užívala. To si pro ni beztak Zdenka přála nejvíc. Magda nakonec poslechne, upustí páru a dá šanci novým zážitkům. Magdin nový život se bude líbit i jejímu kamarádovi a kolegovi Otíkovi, který se nyní plně věnuje rodině. Nadšená ale nebude ředitelka Landová. Jak se situace ve škole vyvrbí a budou Magda s Prokopem nakonec spolu?

  • Marečkovi

    Autor: tv nova

    Situace s malým Karlíčkem a školou povinným Vojtou si postupně sedá, i když k ideálu to má daleko. Nejen kvůli malému bytu, který mladá rodina obývá, ale i kvůli nedostatku financí, který jako své osobní selhání vnímá živitel rodiny Mára. Otázka bytu se brzy vyřeší, je to ale za cenu dalších výdajů. Když se na scéně znovu objeví překupník Mikulka, který Márovi nabídne rychlé řešení jeho problémů, zdá se to Márovi jako jediná možná cesta. Jenže tím ohrozí vztah s Karlou a všechny své blízké. Mezitím se Luboš s Věrkou snaží mladé rodině pomáhat a malého Vojtu kultivovat fotbalem a hrou na hudební nástroje. To přináší různé nečekané situace, protože se každý snaží prosadit to své.

    Podíbvejte se na trozhovor s Vendulou:

    Video se připravuje ...
    Vendula z Ulice: V nové sezóně budu mít další dítě • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Nyklovi

    Autor: tv nova

    Lumír si pomalu zvyká, že je tady pro Lexíka už jen on sám. Navenek se tváří, že vše zvládá, skrývaný smutek se ale podepíše na jeho zdraví. S péči o synka mu kromě rodiny pomáhá také Ingrid, s kterou si Lumír skvěle rozumí. Nyklová by je ráda viděla jako pár, ale o Lumíra začnou jevit zájem jiné ženy, třeba Mastného ex-manželka Milena Pumrová. Kdy bude Lumír připraven na nový vztah? Také Mário, který už je součástí rodiny, bude muset zvládnout roli otce. Přijmout zodpovědnost pro něj ovšem zdaleka nebude to nejtěžší, s čím se bude vyrovnávat. Rodina Nyklových se nakonec opět semkne a pomohou mu. Odměnou všem bude to, že se Vendule a Pavlovi splní jedno velké přání.

Diskuse ke článku
.