Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Tento týden v Ulici: Dojde na domácí násilí a Šárčino tajemství bude prozrazeno

Video se připravuje ...
Ulice: Prozrazení Šárčina tajemství
VIDEO: TV Nova
12. října 2020 | 09:55

V Ulici na nás čeká zase pořádně intenzivní týden. Filip neudrží Šárčino tajemství, Pavlův osud je v rukou právníků a u Blanky s Luďkem dojde k něčemu hodně zásadnímu. Mára s Tonym se dostanou do pěkného průšvihu a Bára při výslechu prozradí ještě další temné tajemství.

Filip si nedělá o Šárce iluze už delší dobu. Zná její tajemství, jež se hodně týká i jeho táty. A právě tohle tajemství se v kontextu současných událostí jeví jako rozbuška, která může způsobit pořádný výbuch a napáchat obrovskou paseku. A i když se věci nemají tak, jak jemu to připadá, zřejmě nakonec neudrží jazyk za zuby. Radek Mastný chce stůj co stůj zničit rodinu Nyklových i Áju. Přes Pavla, jenž mu dal tehdy pořádnou nakládačku, si chce vyřídit účty s Lumírem, kterého považuje za strůjce všeho zla. Den D ukáže, jestli se Mastného hrozby vyplní a Pavel bude pykat.

Luděk chce mít Blanku opět ve své moci, ale dnes nečekaně narazí. Blanka si uvědomuje, co je Luděk zač, nemíní skákat, jak on píská, a obětovat vše, na čem jí záleží. Jenže když se vzepře, Luďkovi povolí nervy a udělá něco, co si vůči ní zatím nikdy nedovolil, něco, co Blankou hodně otřese a co ji přiměje k radikálním změnám v životě. Mára a Tony vyšlou Karlu s Dominikou na relaxační pobyt, aby si trochu odpočinuly. Přestože se ti dva dušují, že se hravě postarají o děti i domácnosti, osud se tak trochu spikne proti nim. Nastraží jim jedno velké pokušení a přichystá zkoušku, které se nevyhnou ani Márovi rodiče.

Báru čeká další, doplňující výslech na policii, tentokrát i v přítomnosti Marešova právníka. Rozhodně to nebude nic příjemného, neboť Marešovi, jenž Báru před pár měsíci znásilnil, jde o hodně, o celou jeho budoucnost… Na co všechno se musí Bára připravit? Před čím ji Elen varuje? A jaké tajemství týkající se Mareše a jeho krutého činu jí Bára až dnes prozradí?