Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tento týden v Ulici: Podváděla Světlana před smrtí Lumíra? A čím vyhrožují Denisovi?

7. prosince 2020 | 06:00

Denis je v pěkné bryndě a Kristýna si zjišťuje, jak moc je to vážné. Lumír je přesvědčen, že ho Světlana před smrtí podváděla, a Magda bude muset udělat velmi zásadní rozhodnutí. I další obyvatele Ulice čekají velké věci.

Denis už v maléru lítá, a je to čím dál hrozivější. Pohybuje se totiž v prostředí, kde se závazky musí plnit a kde se dluhy vymáhají nejrůznějšími donucovacími prostředky. To si začne uvědomovat i Kristýna, která zaslechne vyhrožování Denisovi, jež jí nažene strach. Lumír v poslední době odhaluje stále nová a nová Světlanina tajemství. To má za následek, že o ní začíná pochybovat a podezírat ji z nevěry. Teď podle něj získá dostatečný důkaz, že ho Světlana podváděla se svým ex Pavlem Millerem. A rozhodne se to hned začerstva řešit.

Magda je občas váhavý střelec. Pro ni zásadní rozhodnutí si potřebuje pořádně promyslet a musí zvážit všechna pro a proti. Před jedním takovým se dnes ocitne, a rázem má o čem přemýšlet. Navíc není sama, kdo by měl přijmout hozenou rukavici. Nabídku, která se neodmítá, dostane i Prokop. Bára dělá díky terapii obrovské pokroky, ovšem tahle úloha je úplně jiný level. Měla by pozvat na rande kluka, jenž jí padl do oka. Pro ni je to téměř nadlidský úkol, byť se zdá, že nemůže být nic jednoduššího. Bára tentokrát kupodivu necouvne, i když jméno dotyčného pro jistotu přede všemi tají.

Co může vězet za nečekaným pozváním na oběd od dávné ex, jež se vám překvapivě po více než dvaceti letech vrátila do života a s níž máte dnes už dospělou dceru, o které jste se dozvěděli teprve nedávno? Vladimír Pečenka Dianino pozvání přijme, byť v podniku, který vybrala, se necítí dvakrát příjemně. Teprve nyní se totiž naplno ukáže, v jak rozdílných světech žijí a jak rozdílně vnímají některé skutečnosti… Proč se Diana sejde s Pečenkou? Oč ho požádá? A jak na to on zareaguje? Co se mezi nimi odehraje za Janinými zády?