Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Olga Lounová: U nás mě brali jako hloupou mrchu, v USA jsem začala na ulici

27. července 2020 | 06:00

V Česku známá zpěvačka, dnes uznávaná i v USA. Olga Lounová (39) dobyla svým singlem Dark Day v roce 2018 americké hitparády a dnes za oceánem spolupracuje s nejvlivnějšími lidmi z hudební branže. Časy, kdy byla vnímána jako „hloupá blondýna“, jsou pryč. Za Olgou jsem se vypravila do nahrávacího studia. Řekla bych, že je to taková superžena, je všestranně talentovaná a zvládá toho opravdu hodně! Rozpovídala se o svých začátcích v Čechách i v USA, kde ve „městě andělů“ se svým hlasem zabodovala.

Zvládáte toho skutečně hodně. Co osobní život a myšlenky na založení rodiny?

Určitě bych chtěla mít děti, ale nelimituji se tím – až to přijde, tak to přijde. V osobním životě se hodně soustředím na různé sporty a snažím se najít i chvilku na odpočinek. Chci pomáhat, předávat pozitivní myšlení. Například píseň Protože to nevzdám, kterou jsem složila k projektu Gump na pomoc pejskům, měla veliké ohlasy. Audioknihu k projektu namluvil Ivan Trojan a teď se chystá film Tulák Gump v režii F. A. Brabce, kde bych si měla zahrát. Pokračuji také s Nadačním fondem Grácie, kde mohou ženy, děti i muži darovat své vlasy na dobrou věc. Takže práce je dost a naplňuje mě.

Potápíte se se žraloky, jezdíte automobilové závody. Je vůbec něco, čeho se bojíte?

Ne, naopak miluji adrenalin. Potápění jsem nejprve vyzkoušela s výstrojí a další dny už jsem to riskla jen na nádech. Je to hodně zajímavé, když kolem vás pluje třeba patnáct různých žraloků. Také jezdím rallye a drifty, což není úplně ženské, ale jsem to já.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Markéta Lukasová
Video se připravuje ...