Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tento týden v Ulici: Záhady kolem Světlany se množí!

24. listopadu 2020 | 12:57

V Ulici se zabydluje nová rodina, ale nebude to mít úplně jednoduché. Především Vítek zažije tento týden šok kvůli Kaštanovi. U Karly a Máry bude také veselo – že bychom se konečně dočkali nového přírůstku? Lumír se ani nevzpamatoval ze Světlaniny smrti, a už nestačí lapat po dechu, jaké záhady kolem jeho ženy stále vycházejí na povrch.

Vlastimil Pešek zase jednou uvidí rudě, jen co si to přečte. Jsou věci, které prostě nemíní přijmout, i když se jedná o tak radostnou novinku, jako je veselka. A aby toho nebylo málo, své si k tomu řekne také Petr Kaštan, jenž pana Peška bohužel ještě více popíchne proti svatbě. Jak zareagovat, když si téměř cizí chlapík přijde k vám domů pro telefonní číslo vaší ženy? Přesně tohle se stane Vítku Klímovi, jenž v první chvíli jen nevěřícně zalapá po dechu. Tím dotyčným je Petr Kaštan, který se navíc ani netají tím, jak je Vítova manželka skvělá a že se s ní chce znovu setkat co nejdříve.

Video se připravuje ...
Ulice: Lumírova smuteční řeč • VIDEO: TV Nova

Potomek Karly a Máry si dává opravdu na čas. Občas mámu pořádně kopne, někdy spustí falešný poplach, aby se neřeklo, že nedělá vůbec nic. Ale jak poznat, co je jen falešný poplach a co začínající porod? U Karly a Máry bude tento týden opět veselo! Magda si o novém kolegovi nedělá iluze. Je jí trnem v oku nejen Prokopova těsná spolupráce s ředitelkou Landovou, jež chvílemi vypadá i jako bonzování, ale také evidentní zájem studentek o sympatickou posilu profesorského sboru. Je to jen žárlivost, nebo Magda Prokopa prokoukla?

Lumír se pomalu vzpamatovává z otřesu, který mu způsobila Světlanina smrt. Přestože mu Světlana hodně chybí, najednou neví, co si myslet o všem, co nyní vyplouvá na povrch a co se jí hodně týká. Jaká vlastně Světlana byla? Co všechno a proč mu tajila? A kdo a proč mu nyní lže do očí? Záhady kolem Světlany začnou nabírat na obrátkách.