Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tento týden v Ulici: Svatební termín, smlouva s ďáblem a možný rozchod

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
1. října 2019 | 11:06

V Ulici se to zase všechno pěkně mele. Bedřich překvapí Anču nečekaným návrhem a se zlou se potáže, Jana se setká tváří v tvář ještě děsivější noční můře a Katarína s Matějem budou muset bojovat s příliš agilní tetičkou.

Bedřich randí s Ančou už od jara a docela jim to klape. Anče ovšem vyhovuje, že se vídají, když se vidět chtějí, jinak si žijí každý svůj život. Bedřich tuhle nezávislost necítí tak, jako ona a přijde s návrhem, který Anča odmítne. Nastěhovat se do jednoho bytu nechce. Jak Bedřich zvládne odmítnutí? Jana stále bojuje s Marešem, který ji nejen připravil o iluze, ale také ji málem znásilnil. Teď Jana zjistí, že není sama, která mu naletěla. Setká se s jeho další obětí, která je na tom ještě mnohem hůř. Co to udělá s Janou a co díky tomu podnikne?

Petr Kaštan zjistil, že u Anči nemá šanci a rozhazuje sítě. Konečně natrefí na takovou, kterou by chtěl, ani mu nevadí, že si ho vůbec nevšímá, však on si k ní najde cestičku. Zaplete do svých námluv i Peška. Lumír shazuje sám sebe a své hodnoty od doby, kdy začal bojovat s Mastným, teď zajde ještě dál. Upíše se ďáblu, jen aby pomohl svým bližním. Katarinina teta se začala montovat do jejich vztahu hned od okamžiku, kdy se dozvěděla, že Matěj je otcem dítěte. Rozhodla se, že Matěj si Katarinu vezme a dokonce domluví bez jejich svolení i datum svatby. Co na to ti dva?