Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tento týden v Ulici: Pokus o znásilnění a Ájina krutá pomsta

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
27. května 2019 | 13:39

Ani tento týden se Bedřich nechce vzdát šance promluvit si s Ančou o tom, co se mezi nimi stalo. Jana nevěří nejlepší kamarádce a skončí to špatně. Ája je naštvaná na Matěje a nehodlá mu odpustit. Jak dopadnou její kruté machinace?

 

Anča se snaží, co jí síly stačí, aby se vyhnula debatě s Bedřichem. Ten jí ale nedá šanci a překvapí ji u ní doma pod záminkou, že chce mluvit o dárku pro Frantu k narozeninám. Poté co si otevřou víno, se ovšem debata stočí zcela jiným směrem. Tak jak to tedy spolu mají? Jana slepě věří Radimu Marešovi, že jí pomůže s kariérou. Nedá ani na Rozinu, která ji varuje. Lekce, kterou dostane, bude krutá a jen tak se z ní nevzpamatuje. Lumír už v boji proti Mastnému úplně ztrácí soudnost a cena za výhru se neustále zvyšuje.

Filipovo chování se vymyká kontrole a jeho vztahy s tátou jsou teď také velice pochroumané. Děda ho sice neustále obhajuje, ale to, co provede nyní, se už omluvit nedá. Jak Filipův průšvih zamíchá rodinnými vztahy? Ája se nehodlá smířit s tím, jak se vyvinul její projekt jménem Matěj. Chce mu dát za vyučenou, a tak se opět obrátí na svého šéfa Mastného s žádostí o pomoc. Ájin plán je i pro Mastného trochu moc a varuje ji, že si zahrává s ohněm. Co má Ája v plánu?