Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tento týden v Ulici: Krvavá rvačka, otrava alkoholem a falešná hra

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
4. června 2019 | 11:11

Ája se v boji o Matěje nevzdává, snaží se teď brnkat úplně na jiné strunky a dostat se k Matějovi oklikou. Katarína stále tají těhotenství a Matěj netuší, co se s ní děje. Magda má trable nejen se svými ctiteli, ale i ve škole. A Gábina se nevydrží nemíchat do sporu svých rodičů. Filip se zase dostane do průšvihu.

Rozpad rodiny není nikdy lehký a má to vliv na spoustu lidí. Po tom, co Martin odešel, mu Veroničin táta dává jasně najevo, co si o něm myslí, a teď to od něj schytá i Šárka… Ztropí pořádnou scénu v hospodě. Ája rozjíždí hodně vysokou hru, aby jí vyšel její projekt jménem Matěj. Její intriky jsou stále více rafinované. Tentokrát osloví Matějova tátu a ukáže mu lékařskou zprávu, která by měla odhalovat, jak na tom je Ája zle. Vzbudí soucit u Matěje, který to s ní má už vyřešené?

Magda má pocit, že se proti ní všechno spiklo, nejlepší kamarádi se kvůli ní perou do krve a ve škole to také houstne. Najevo vyjde něco, co Magdu přesvědčí udělat zásadní rozhodnutí. Filip jde z průšvihu do průšvihu a tentokrát se to zase nepovede. Na mejdanu s kamarády teče alkohol proudem a bude to mít následky. Míchat se do sporů většinou nenese nic dobrého, a ještě když je to spor mezi rodiči nebo kamarády. Gábina se už nemůže dívat, jaké obrátky to nabralo mezi jejími rodiči – Milenou Pumrovou a Radkem Mastným. Udělá něco, co Lumíra moc potěší. Jak to ale dopadne?