Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Co se stane v Ulici: Martin a Šárka prozradili, jestli spolu zůstanou

Cesty lásky jsou nevyzpytatelné, to známe asi všichni. Přestože máme nějaké morální zábrany, občas se stane, že se člověk zamiluje do někoho, s kým je celá situace strašně komplikovaná. Tohle se stalo Šárce a Martinovi. Jejich vztah už prošel několika fázemi a jejich představitelé teď prozradili, co můžete čekat v nové sezoně.

Už to nebude dlouho trvat a nové díly Ulice budou opět vířit emoce na obrazovkách televizí – a nejen tam. Milostné příběhy vždycky táhnou a stejně jako v životě láska nikdy není jednoduchá.

Někdy si to děláme sami, jindy je prostě taková konstelace. Martin má rodinu, s kterou bude mít vždy pouto, a Šárka je v pozici rozvracečky. Rozhodně tak nemají situaci jednoduchou.

Představitelé Martina a Šárky – Malvína Pachlová a Tomáš Dastlík – natočili video na mobilní telefon, v němž poodhalili, jak to s nimi bude po prázdninách vypadat. Zjistili jsme tedy, že spolu začnou v podstatě bydlet, ale jak už bylo řečeno, Martin má rodinu, kterou nemůže jen tak odstřihnout, takže bude trochu jednou zadnicí na dvou židlích. Ustojí to jejich vztah, nebo se Martin vrátí zpátky k Veronice? A bude ho ona ještě vůbec chtít?