Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tento týden v Ulici: Vášnivý sex, odhalené těhotenství a fingovaný infarkt

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
25. února 2019 | 12:58

V Ulici není o náhlé zvraty nouze, a co se může chvíli zdát jako idylka, se v příštích dílech obrátí v peklo. Tento týden bude opět nabitý k prasknutí, ani při jednom dílu se nebudete nudit. Těhotenství, sex, provalené lži a ještě mnoho dalších dramat.

Když se holky Jana s Rozinou stěhovaly k Otovi, byly jasně nastavené podmínky. V jednom důležitém bodě lhaly už od začátku, netvořily pár, ale nechaly Otu v domnění, že ano. Teď poruší další důležitý bod, a to neohlášené noční návštěvy. Jana totiž prožije noc plnou vášně s Brunem a samozřejmě to praskne. Magda pozve Jirku na večeři do hospody, ale jak se ukáže, Jirka není připravený pohlédnout do očí té, která mu zlomila srdce. Co toto setkání udělá s ním a co se Šárkou?

Matěj se spolu s kamarády snaží pomáhat vyčerpané Katarině, ale musejí ji trochu obelhávat, protože ona Matějovu pomoc odmítla. To ovšem začíná být čím dál tím těžší, především, když se do toho zamíchají city. Také Ája si hájí své teritorium a začíná žárlit na Matěje, který se opět ocitne v nepříjemné situaci.

Anča poté, co se s Petrem rozešla kvůli jeho majetnickému chování, ho nyní vzala opět na milost, protože se moc snažil. Myslela si, že si vše vzal k srdci a změnil se. Po hádce dokonce musí přijet záchranka, ale nakonec se ukáže, jak moc dokáže Petr předstírat. V pekárně je teď horká půda, pořád nějaká kontrola a jobovka, někdo má na Nyklovi spadeno a nemohou přijít na to, kdo. Tentokrát je ovšem na pořadu dne i dobrá zpráva, Venduliny nevolnosti znamenají přírůstek do rodiny.