Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ulice: Šárka prozradila, jak bude v novém roce pokračovat její milostný příběh s Martinem

27. prosince 2018 | 06:00

Herečka Malvína Pachlová (27) v živém vysílání na sociálních sítích prozradila, jak bude po Novém roce pokračovat její seriálový milostný příběh. Zatím proběhla jenom líbačka, ale vypadá to, že se odehraje i něco mnohem významnějšího. Co to ovšem pro jejich vztah znamená a jak bude pokračovat?

Diváci vás znají především jako Šárku z Ulice, ale kdo je Malvína Pachlová?
Malvína je herečka v angažmá v Mladé Boleslavi, takže hraju především tam. Hraji také v muzikálu Mýdlový princ, který má teď přes Vánoce takovou šňůru, a také v některých pražských divadlech. Jsem extrovertní a ráda komunikuji s lidmi, to máme asi společné s Šárkou.

Jak vás oslovují lidé na ulici?
Hodně mi říkají Šárko, takže jsem si už zvykla. Také při natáčení mi i lidé ze štábu mnohdy řeknou Šárko místo Malvíno.

Máte teď takovou zajímavou dějovou linku, jak to vlastně s Martinem bude?
To my vlastně ještě nevíme. Šárka ho miluje už dlouho a on se do ní zřejmě taky zakoukal, ale co přesně mezi nimi bude, to je ještě vzdálená budoucnost.

Kdybyste se měla vžít jako Malvína do jejich situace. Mladá holka, balí ženáče, jak to jde dohromady s vaší osobností?
Naštěstí jsem v její situaci nikdy nebyla, ale myslím si, že to pro ni musí být strašně složité. Bydlí v jednom domě, Martin chodí do hospody, potkává se s Veronikou. Není to vůbec příjemná situace a já doufám, že se v ní nikdy neocitnu. Ono to totiž není, že by ho prvoplánově balila, ona s tím bojuje, ale nemůže si pomoct a já ji nemohu odsoudit.

Prozraďte tedy, stane se něco s Martinem?
Něco se stane a od polibku to pokročí, ale nemohu říct kam a nebude to pro nikoho jednoduché.

Vy jako Malvína máte přítele?
Ano, Juana a jsem s ním už několik let a není ženatý a je to Kolumbijec. Mluvíme spolu česko-anglicko-španělsky. Máme už takovou vlastní řeč a hrozně se tomu smějeme, protože během jedné věty použijeme všechny jazyky.

Sleduje Ulici a nežárlí třeba?
Chtěla bych říct, že ano, ale obávám se, že ne. Co se žárlení na herecké partnery týče, pro to má pochopení, protože je režisér.

Máte nějakou oblíbenou postavu v Ulici?
To se vůbec takhle nedá říct, já to tak neberu. Mám hrozně ráda své herecké kolegy a ráda se s nimi potkávám a nedokázala bych mezi nimi zvolit. Mám hroznou výhodu, že jak dělám v té hospodě, tak se tam odehrávají i jiné dialogy než jen moje, takže mám hodně široké spektrum a potkávám se s kamarády na place, aniž bych s nimi měla dějovou linku.

S kým si na place nejvíc rozumíte?
Známe se už hrozně moc let a rozumíme si a nedokážu říct, kdo je můj největší kamarád. Samozřejmě nejblíž mám Hanku Holišovou, Ondru Havla a Tomáše Dastlíka, ale neznamená to, že se s jinými herci nevídám stejně ráda.

Tvrdí se, že na natáčení Ulice je děsná legrace, je to pravda?
To je fakt, třeba když se točí líbačky, tak to se pořád smějeme. Jsem neuvěřitelně stydlivá, třeba pro mě jít v plavkách k bazénu je nadlidský úkol, natož točení líbacích scén a těch dalších, které uvidíte. Je to obelhávání sama sebe při milostných scénách. Neznám herce, který by je točil rád, jste polonazí a musíte přesvědčivě hrát intimní okamžiky a v místnosti je dalších třicet lidí ze štábu.

Máte takové nevšední jméno, jaký je za ním příběh?
Měla jsem se jmenovat Josefa po babičce, ale ona s tím nesouhlasila, protože to jméno celý život nesnášela. Táta měl knihu, Jak se bude jmenovat, dal ji bráškovi a mamince a oni v ní našli jméno Malvína a hrozně se jim zalíbilo. Je nejasného původu, ale nejspíš staročeské a vzniklo z Madalvíny a znamená to jasných očí a mysli.

Jak budete trávit Vánoce?
Budu s Juanem u našich a ještě s námi bude Karel, takový dlouholetý rodinný přítel, který s námi vždycky tráví Vánoce a je mu devadesát dva let. Najíme se, rozdáme si symbolické dárky, pravděpodobně knihy, a pak bychom chtěli jít na Rybovku. To je ale ještě nejasné, protože možná zkolabujeme po celém dni na gauči, ale doufám, že to dáme.