Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tak tohle dojme! Santa poklekl před osamělým veteránem, aby mu poděkoval

21. prosince 2018 | 06:00

S blížícími se svátky děláme pro ostatní dobré skutky, a ani Santa Claus není výjimkou. Tenhle si dokonce všiml starého muže, který seděl sám uprostřed obchodního centra, a přišel mu osobně poděkovat za jeho vojenskou službu. 

Gina Stecher Wilbur (44) byla součástí dojemného okamžiku. Při jednom ze svých vánočních nákupů potkala v obchodním centru Santu Clause. Ten, jak je zvykem, poslouchal přání všech dětiček, které se k němu přišly vyfotit. Za moment ale Santa vstal, jelikož si všiml osamoceného starého pána, který seděl na jedné z laviček. 

Přišel k němu, klekl si na kolena a potřásl mu rukou. Děkoval mu za jeho vojenskou službu a kuráž, kterou během druhé světové války projevil. Stařičký muž najednou rozdával úsměvy. Poděkování od samotného Santy Clause ho, stejně jako Ginu, naprosto dostalo!

Gina byla v roli pozorovatelky sice úplně dojatá, stihla ale všechno zdokumentovat a následně fotografie sdílela na svých sociálních sítích. Na příspěvek reagovalo několik desítek lidí, a to včetně dcery válečného veterána. Ta se později s Ginou osobně setkala, a to při dalším setkání jejího tatínka a Santy Clause v televizi.

Příspěvek na Facebooku totiž zajímal tolik lidí, že jeden z amerických reportérů donutil Ginu tento příběh sdílet i s televizními diváky. Válečný veterán pan Smiley v televizi seděl vedle Santy a vyprávěl, kolik má vnoučat a jaký jeho život byl a je skvělý. V období plném spěchu a stresu z vánočních příprav je tohle příběh, který pohladí po srdci.

Autor: Adéla Ondroušková