Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Vánoce v Ulici: Miloš s Evou u stromečku po 32 letech opět jako životní partneři

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
20. prosince 2018 | 06:00

Příští pátek uvidíte poslední díl seriálu Ulice v tomto roce. Bude to vánoční speciál, ve kterém nahlédnete do všech domácností a zjistíte, jak se u vašich hrdinů slaví Vánoce. Můžete se ale těšit ještě na bonusový díl, který poběží pouze na internetu, a to přímo na Štědrý den.

Trávit Štědrý večer doma sám, to je asi největší deprese, které ovšem musí čelit zamilovaná Šárka. Chtěla by být s Martinem, ale ten má svou rodinu a absolutně není možné, aby nebyl doma. Šárka se tedy vydá do Coolny a narazí tam na další samotáře, Bruna a Hermana. Co tihle tři nakonec vyvedou?

Průšvihář Miloš má jen jeden velký dárek pro rodinu, ale ostatní nechal na poslední chvíli a už je v úzkých. Pospíchá za Bedřichem, aby mu s tím pomohl, ten má svých starostí dost, zůstal na Vánoce také sám, ale kamarádovi s dárky přece jen pomůže. Adrian Jastraban patří mezi vánoční rekordmany v Ulici, letos už natočil čtrnácté Vánoce! Přestože v seriálu působí více postav od prvopočátku, jak tráví Vánoce, ne vždy kamera zachytila. „Točil jsem všechny Vánoce, ale ty letošní jsou jiné. Točím letos s Jirkou Štréblem, se kterým to není nikdy stejné jako včera. Ten vždycky přinese nějakou novinku. Jdeme spolu nakupovat dárky, to chlapi vyloženě milujou,” říká Adrian Jastraban. “Snažím se nakupovat dárky s předstihem, ale ne vždycky se mi to podaří. Občas nakupuju přes internet, dokonce jsem přes internet jednou koupil boty a povedlo se,” dodal.

Ve speciálním díle se podíváte i do nového bytu Knoblochových, u kterých bude tyhle Vánoce dost veselo. Objeví se i Milošův seriálový syn. Jak již naznačil Adrian Jastraban, natáčení s Jiřím Štréblem alias Milošem, je zaručená kopa legrace. Po letech se v tomto díle setká se svou bývalou životní partnerkou, Vandou Hybnerovou, která hraje v Ulici jeho ženu Evu. „My jsme letos v Ulici točili Vánoce společně poprvé a jsme oba šťastní, že jsme mohli být s Jiřím společně v říjnu na Vánoce. V prosinci na to nemáme čas,” smála se Vanda Hybnerová, která mimo kamery s Jiřím Štréblem prožila nejedny Vánoce. „To už je třicet dva let, co jsme společně trávili Vánoce, to už si dávno nepamatuju,” zalovila v paměti herečka. „To byl Jiří úplně jiný člověk, vypadal jinak…” prozradila se smíchem. „Zato ty vypadáš pořád stejně,” přisadil si Jiří Štrébl.