Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Co se stane v novém roce v Ulici? Vážná autonehoda i boj o dítě

  • 29. prosince 2018 | 06:00

    Oblíbený seriál Ulice si sice dává krátkou pauzu, ale už teď můžete nahlédnout pod jeho pokličku. Jak se budou vyvíjet osudy postav po Novém roce? Těšit se můžete nejen na velká dramata, ale také na nové lásky, překvapivá rozhodnutí a veselé situace. Kdo se o ně postará?

  • Karla a Mára

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Nova

    Mára s Karlou se rozhodli založit rodinu a vážně se pokoušejí o miminko. Také z toho důvodu, že Karla má zdravotní problémy a lékaři jí doporučili, aby otěhotněla co možná nejdříve. Právě z toho důvodu začala Karla snad poprvé uvažovat nad tím, jak moc pro ni práce kriminalistky může být nebezpečná, a proto se připravuje i na změnu ve svém zaměstnání. Jenže už na začátku roku začne s parťákem Jirkou řešit případ, který ji vůbec nenechá lhostejnou. Do života jí vstoupí malý Vojta, který přišel o maminku a s ní i o bezstarostné dětství. Jak moc s Karlou toto setkání zamává a co to v ní změní?

  • Blanka a Evžen

    Autor: TV Nova

    Blanka je ráda, že může šílený rok 2018 konečně hodit za hlavu. Nejenže jí v něm ztroskotalo manželství s Luďkem, který ji vyměnil za mladší milenku, ale musela také odejít z jejich společné ordinace a zkomplikoval se jí tím i vztah s dospívajícími dětmi. Rok 2019 by pro ni měl být ale mnohem lepší. Postavila se na vlastní nohy, zařídila si v Ulici ordinaci a v lednu se k ní konečně nastěhují i její milované děti. Jak si v novém prostředí zvyknou? A jak to bude s Blankou a Evženem? Přestanou kolem sebe konečně jen kroužit, nebo je příliš brzy na to, aby si zlomená Blanka pustila do života novou lásku?

  • Šárka a Martin

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Nova

    Přestože Martin dal zamilované Šárce jasně najevo, že svoji rodinu nikdy neopustí a že se mezi nimi nic nemůže stát, vypadá to, že v novém roce vezmou všechny jeho zásady za své. Šárka se totiž jen tak vzdát nehodlá a Martina to k ní táhne mnohem víc, než si je ochoten připustit a než je schopen zvládnout. Narážejí na sebe na každém kroku a pořád to mezi nimi hodně jiskří. Dokáže se Martin udržet, nebo dá průchod své vášni? Jako by to u Maléřů nestačilo, začne navíc Veroniku zcela otevřeně balit milionář Binar. Odmítne ho Veronika, nebo si pustí do života románek? A může tato pokušení vůbec manželství Veroniky a Martina vydržet?

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Nova

  • Liškovi

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Nova

    Na Vánoce to u Liškových sice vypadalo, že je všechno zalité sluncem a nic se nemůže stát, ale už leden přinese jednu ránu osudu za druhou. Frantu nečekaně opustí Skyler, a navíc ho chce připravit i o syna, o kterého se staral téměř výlučně on. To by zlomilo srdce i mnohem zkušenějším mužům, než je Franta. Zareaguje na to po svém, sbalí si věci a beze slova zmizí. Anička s Bedřichem i rodiče Skyler si o něj samozřejmě dělají velkou starost. Co se s ním stane? Jaké další špatné zprávy Liškovy čekají? Jak dokáže Franta zabojovat o svého syna? A sblíží tyto starosti opět Aničku s Bedřichem?

  • Tereza a David

    Autor: TV Nova

    Mladí novomanželé byli sice smíření s tím, že prvních pár měsíců svého manželství budou muset zvládnout na dálku, ale už toho mají oba plné zuby. Navíc David dostal nabídku zůstat na univerzitě v Rakousku ještě déle, a proto se musí Tereza rozhodnout – chce žít svůj vztah na dálku, nebo je na čase zkusit něco jiného a přestěhovat se za milovaným Davidem? Rozhodování jí dost zkomplikuje Matěj, který se vrací z Kanady a stane se aktérem vážné bouračky, která se bohužel neobejde bez následků. Jak moc změní Matějovi život – a život jeho rodiny?

  • Nyklovi

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Nova

    Vztah Venduly a Pavla si koncem roku prošel menší krizí, ale teď už jsou zase spolu a vypadá to, že by se konečně mohla uskutečnit i zrušená svatba. Jenomže ta je opět v ohrožení. Tentokrát ovšem nebudou na vině hašteřivé babičky, ale nový starosta Mastný, který se zjevně neštítí ničeho a který se rozhodl Nyklovým a Tondovi Hložánkovi vyhlásit otevřenou válku. Co provede Vendule a Pavlíkovi? A může mu to vůbec projít?

  • Rozina a Jana

    Autor: TV Nova

    Jana i Rozina se po návratu z Ameriky snaží postavit na vlastní nohy. Bohužel se jim to zatím nedaří tak, jak by si představovaly, takže i po Novém roce budou pořád zůstávat u Rozinina dědečka a jeho nové ženy. Rozina se začne připravovat na zkoušky na vysokou a Jana ve snaze prosadit se jako herečka bude obrážet jeden konkurz za druhým. Bohužel ale zatím neúspěšně. Proto se zaměří na sociální sítě, kde se jí daří získávat stále nové a nové fanoušky. Jak moc daleko zajde ve své snaze sdílet vše ze svého života a kdy už překročí pomyslnou linii slušnosti? A jaký to bude mít vliv na společné soužití s Rozininým dědou?

Autor: red, TV Nova
Diskuse ke článku
.