Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Provalený románek, výhrůžky rozvodem a důkaz otcovství

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
18. prosince 2018 | 11:00

V pátek tento týden uvidíte poslední epizodu oblíbeného seriálu Ulice pro letošní rok. Pak nastane drobná pauzička, než se zase vrátíme k příběhům vašich oblíbených hrdinů. Jak tedy Vánoce zamíchají kartami a co všechno se ještě tenhle týden semele?

Tereza už delší dobu podezírá svého tátu, že má něco s Vlaďkou, Davidovou mámou. Teď, pár dní před nejkrásnějšími rodinnými svátky v roce to vypadá, že se jí její podezření bohužel potvrdí. Také Dušan něco tuší a brzy objeví něco, co ho vyprovokuje k reakci. Jednat bude rázně! Jak se tenhle milostný trojúhelník vyřeší a co spolu tedy ti dva mají?

Pavel s Vendulou se k sobě vrátili, ale přede všemi a hlavně před babičkami to tají, aby se jim zase nepletly do života. Jenže jak to tak bývá, pravda se ukáže a provalí se to samozřejmě před Vánoci. Pavel s Vendulou budou mít hodně co vysvětlovat.

Anč as Bedřichem jsou sice rozvedeni, ale rodina je pro ně důležitá, proto si společně chtějí užít Ježíška. Ovšem nakonec se jich u vánoční nadílky sejde trochu víc. Přijede nejen Franta s Chrisem, ale také Jindra s Ladou a na závěr i Miloš. Jak to Anča a Jindra zvládnou?

Věrka a Luboš kolem sebe stále našlapují po špičkách. Hlavním kamenem úrazu je to, že Luboš nevěří, že je Kryštof jeho syn. Jaký nevšední dárek dostane od Věrky, která si to chce už nadobro vyjasnit a jak co to udělá se vzájemnými vztahy?

Zamilovaná Šárka už se trápí moc dlouho a situace se ještě vyhrotí. Veronika se zapojí do charitativní vánoční akce se Šárkou a Martina tam naháčkuje taky. Šárka to už neustojí a zhroutí se. Jak moc tím zavaří Martinovi?