Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tento týden v Ulici: Radka projde peklem kvůli synovi, Šárka s Martinem si pěkně zavaří

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Ve znamení lásky
VIDEO: TV Nova
27. listopadu 2018 | 11:20

Amorovy šípy létají v Ulici kosmickou rychlostí a vypadá to, že téměř každá postava řeší nějaké srdeční záležitosti. Tento týden tomu nebude jinak a možná ještě více než jiné týdny se budou řešit lásky, zamilování, která přinášejí euforii, ale také hodně slz.

Martin se s Veronikou pohádal kvůli dárku, který dostala od Binara, ale v té době ještě nevěděl, s kým má tu čest. Tentokrát se s Lukášem náhodou setká v salónu a setkání se sympatickým milionářem ho trochu vykolejí. Jana s Rozinou způsobí velké rozrušení mezi chlapci, především Bruno a Tobiáš budou úplně vykolejení. Normálně se jim to neděje, aby byli z holek takhle paf. Co holky udělají, že způsobí takovouhle reakci?

Radka má ženatého syna, kterému se nemůže už nějakou dobu dovolat. Vůbec netuší, čím si teď prochází, a nemá sebemenší podezření, že důvod, proč se s ním nemůže spojit, je tak závažný. Šok, který přijde po tom, co se dozví pravdu, bude obrovský. Kdo jí bude v tomto okamžiku překvapivou oporou?

Šárka s Martinem stále bojují se zakázanou láskou. Martin se do Šárky zamiloval, ta ho miluje už několik let. Teď jí svitne jiskřička naděje, ale přijdou ještě mnohem větší muka! Evžen zahlédne Blanku, s neznámým mužem, se kterým je jí evidentně dobře. Začne v něm hlodat žárlivost.