Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Patricie Solaříková z Ulice: Naši partu na place občas nerozdýchává ani režisér

Video se připravuje ...
Patricie Solaříková z Ulice: Naši partu na place občas nerozdýchává ani režisér
VIDEO: Igor Březina / BPŽ
19. listopadu 2017 | 06:00

Nedávný živý vstup z on-line chatu Ulice, kde se před obrazovkou monitoru sešla celá omladina seriálu, pobavil, ale i pobouřil mnohé fanoušky. Bylo to spontánní a rozhodně to pobavilo. Ukázalo to, jaká nálada normálně panuje při natáčení seriálu. Patricie Solaříková (28) přiznala, že občas štvou celý štáb.

 

Nedávno proběhl na sociálních sítích takový vtipný přímý přenos z chatu Ulice. Vypadá to, že se tam nenudíte.
Ano, byl to velice povedený livestream, trochu nám v ten okamžik nedocházelo, kolik lidí to uvidí a že to potom bude umístěno navěky na sociální síti. Tenhle přímý přenos byl opravdu velmi uvolněný a takhle to mezi námi na place vypadá. Na někoho to možná může být až moc. Kopulační pohyby a komentování barvy mých kalhotek, to tam nemuselo být, ale tím, že to bylo naživo, tak to už zpět nevezmete, ale co – to jsme prostě my, jsme ztřeštění blázni, kteří se znají už spoustu let. Hodně lidí to pobavilo, ale jedna paní mi napsala, že mě vždycky měla ráda, ale po tomhle změnila názor. Jsem prý laciná. Je zajímavé, že Kuba Štáfek mi kouká na kalhotky, a laciná jsem já. Chápu, že to mohlo někoho pohoršit, protože v Ulici máme zcela jiné charaktery než ve skutečnosti, ale myslím, že devadesát procent lidí to pobavilo. A o to jde.

Je tohle taková ta skupinka největších srandistů, nebo tam někdo chyběl?
Samozřejmě všichni, kdo tam byli, jako je Kuba Štáfek, Matouš Ruml, Vašek Matějovský a Terezka Vítů. Jenom chyběl Filip Rajmont a Aneta Krejčíková, aby to dovršilo tu naši skvadru. Často nejsme schopni ani natáčet, jak se smějeme. Občas nás nerozdýchává ani štáb s panem režisérem. Jsme takový kolos, který když se rozjede, tak to nejde zastavit. Já si vždycky říkám, že budu hodná a nenechám se kluky strhnout, ale to nejde.

Podívejte se na část záznamu z živého chatu:

Video se připravuje ...
Simulace sexu a blbosti před kamerou předvedli mladí herci z Ulice • VIDEO: facebook/Ulice/Nova

Vídáte se i mimo natáčení?
Snažíme se, co to jde. S Anetou Krejčíkovou se vídám nejčastěji. Teď když měla Tvář, tak to bylo mnohem složitější, to neměla čas na nic, ale jinak jsme hodně blízké kamarádky. S Matoušem a Filipem se snažíme, ale kluci mají hodně divadla, Matouš rodinu, já už taky divadlo, tak je to těžké. Občas se nám podaří zajít na pivo po natáčení rovnou z placu.

Můžete nám prozradit, na co se diváci mohou těšit v příštích dílech Ulice?
Budeme s Davidem tajit vztah před okolím, protože nás to bude bavit, a Alena se rozhodně nebude vzdávat tak lehce.

Jsme tu obklopeny krásnými šperky. Vybrala byste si tady?
To víte, že bych si vybrala. Už jsem si to obešla a líbí se mi toho tolik, že budu muset jít zase rychle domů.

Takže jste ta straka, která se chytá na blýskavé věci?
Jsem typická straka, miluji šperky. Na nic jiného si tolik nepotrpím, ale šperky, ty mě baví. Nemusí to být brilianty, potrpím si hodně i na různé minerální kameny a bižuterie mám doma hromadu. Nejvíc mám náušnic, těch mám miliardu a každý den si beru jiné. V tomhle jsem opravdu klasická ženská.

Přítel ani kamarádi nemají problém vymyslet pro vás dárek.
Je to pravda, šperkem mě nikdy neurazíte. Mám ráda jemné věci, nic extravagantního. Pokud mi někdo vybere něco jemného, hezkého, co se pěkně blýská, tak nemůže udělat chybu.

Říkala jste, že jste si oblíbila i minerální kameny. Věříte v jejich ezoterické schopnosti?
Věřím, proto je nosím, dokonce jsem nedávno byla na workshopu, kde jsem si sama dva šperky vyrobila. Člověk k nim má potom úplně jiný přístup. Mnohem raději je nosím a věřím víc v jejich sílu. Kameny si musíte aktivizovat, nabíjet a čistit, a pokud tomu člověk věří, tak to funguje.

Na které věci se zaměřujete při síle a účinku kamenů?
Je to různé, ale asi nejvíc na takové ty klasické věci, jako jsou harmonizace, zdraví a láska.