Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tento týden v Ulici: Zločin, podvody a žárlivost, která překvapí

Video se připravuje ...
Květa se hroutí, vykradli jí kancelář i trezor!
VIDEO: TV Nova
15. listopadu 2017 | 11:23

Květa a její podnik se dostanou do centra dění. Když se na podnik zaměří zloději, Květě zmizí pořádný balík. V Ulici je rozruch jako dlouho ne a nic není tak, jak se na první pohled zdálo. Jak to tento týden v Ulici všechno dopadne?

Ulice je sice hodně klidné místo, ale tento týden musí zasáhnout policie. Pro všechny obyvatele je to velká událost a největší místní drbna Vilma Nyklová se bude snažit zjistit, co se děje, že je kolem Květina penzionu tolik policistů v čele se dvěma vyšetřovateli. Květě zmizel z trezoru pořádný balík a je z toho málem na mrtvici. Proč to ale zamává i s Věrkou Marečkovou a Šárkou? A k čemu potřebuje Květa právě teď Radka Mastného?

Opět se na scéně vyskytne Mário, který se už kdysi na chvilku objevil a způsobil nemalý rozruch. Když zmizel, oddychli si všichni včetně Venduly, která s ním chvíli chodila. Bez předchozího varování je tu zase a Vendula zažije dost krušné chvilky. Mário se ovšem namočí do mnohem závažnějšího průšvihu a na krku bude mít i policii. Proč?

Bedřich, kterému se narodila krásná, ovšem nemanželská dcera, začne šíleně žárlit na Anču, která mu hrozně chybí. Stále ji miluje, ale kolem ní se už motá někdo nový. Je to Evžen Šmýd. Bedřich ty dva přistihne v situaci, která ho utvrdí v tom, že spolu něco mají. Co všechno se podaří Bedřichovi zjistit?

Robertovy podrazy a intriky se provalí a dostane se do velice nepříjemné situace. Místo toho, aby se z toho poučil, začne opět manipulovat své okolí tak, aby mu šlo na ruku, jak potřebuje. Tentokrát se pouští na příliš tenký led.