Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tento týden v Ulici: Pepan to přežene a Alena uspořádá přepadovku!

Video se připravuje ...
Podívejte se na ukázku, co se stane tento týden v Ulici
VIDEO: Tv Nova
28. srpna 2017 | 13:00

Tento týden bude v Ulici plný překvapení. Simonu s Rudolfem překvapí doma Pepanova malá dcera Jiřinka,  Davida a Terezu zase Alena. Z údivu nebude vycházet ani Světlana, která si uvědomí, že Lumír už má života v domácnosti trošku po krk. Na co se můžete tento týden těšit?

Už video ukázka vám napoví, že Pepan má opět víc štěstí, než rozumu. Jeho teprve šestiletá dcera Jiřinka má totiž už teď mnohem víc zodpovědnosti, než její otec. To se ale nelíbí ani Simoně, ani Rudolfovi. Do jakého průšvihu se zase namočil Pepan a jaké to bude mít důsledky nejen pro něj, ale také pro Hložnánkovi?

Alena začne tvrdě bojovat

To, jak si spolu Tereza a David začínají rozumět a jak nepropásnou ani jednu chvíli, kterou mohou strávit spolu, Aleně samozřejmě neujde a vůbec se jí to nelíbí. Velmi rychle si totiž uvědomí, že už se jí nedaří s Davidem manipulovat tak snadno, jako dřív a že by o něj mohla kvůli Tereze přijít. Nebyla by to ale Alena, kdyby v klidu vyklidila pole. Naopak - rozhodne se bojovat všei zbraněmi, včetně těch, které se Tereze nebudou ani trochu zamlouvat.

U Lumíra a Světlany je pořádně dusno

Lumírovi se poslední dobou začíná otcovská dovolená zajídat a rád by se vrátil do komunální politiky a šéfoval své straně. Světlana v tom ale správně vidí střet zájmů - Lumír by se totiž současně s tím stal místostarostou a tak by Manželé Nyklovi prakticky ovládli celou radnici. Už v pátek se kvůli tomu pohádali a dusno u nich bude pokračovat. Jak to nakonec dopadne? Rozhodne se Světlana rezignovat na post starostky? Hlasujte v naší anketě:

Měla by se světlana vrátit zpátky na mateřskou a nechat starostovat Lumíra?
56,7%
43,3%
Děkujeme za Váš hlas!
347 hlasů
265 hlasů

Jméno pro Bedřichovu dceru

I když má Jindra do porodu ještě pár týdnů, vzniká kolem něj spousta otázek. Jak se bude holčička jmenovat? A bude chtít být Bedřich u porodu? Tyhle otázky neotevře nikdo jiný, než Miloš - mistr trapných situací. Jenže pravdou je, že jsou to otázky poměrně zásadní. O to víc, že Bedřich stále miluje Aničku. Jaké bude jejich shledání po dvou měsících?

Nová šance pro Martina

Martin Maléř bude brzy postaven před velkou výzvu. Díky kšeftům v Loučce je na roztrhání, za pár dní končí v nemocnici a do toho mu přijde nabídka, kterou je hodně těžké odmítnout. Jenomže i ta má svou cenu a Martin by pro ni musel něco obětovat. O co půjde a jak se nakonec rozhodne?

Vše o seriálu Ulice se dočtete ZDE >>>

Autor: red