Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Čtyři sestry porodily za čtyři dny čtyři děti!

Ilustrační fotografie
13. srpna 2010 | 17:12

Neuvěřitelná věc se stala v Americe. Během čtyř dnů se čtyřem sestrám podařilo porodit čtyři děti! A tři z nich dokonce odrodil jeden doktor!

Dvě děti se narodily ve stejný den, další miminko hned den na to a poslední děťátko přišlo na svět o dva dny později. Porodník Jean Alexandre z nemocnice Westlake v Melrose Parku ve státě Illinois tvrdí, že trojnásobný porod sester v průběhu dvou dní u nich v nemocnici neproběhl asi šedesát let.

"Je to velmi neobvyklý jev, ale zato nádherný," usmívá se doktor Alexandre, který údajně lituje toho, že nemohl odrodit všechny čtyři děti.

Jak na běžícím pásu

"Pro všechny bylo naše společné těhotenství velkým překvapením, protože takhle jsme to neplánovaly," tvrdí Saby Pazos, která rodila jako první a povila syna Abela Briana.

Její sestra Leslie Pasoz porodila o pár hodin později děvčátko Ashley Mishell. Druhý den přišlo na svět další děvče. Lilian Sepulved porodila Emily Marii. A dva dny na to rodila i čtvrtá sestra. Žije tisíc kilometrů od nich v Kalifornii a má chlapce Jonathana.

 

 

„Je to velmi neobvyklý jev, ale zato nádherný,“ usmívá se doktor Alexandre, který údajně lituje toho, že nemohl odrodit všechny čtyři děti.
Autor: cas.sk, mivr, amp