Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Udělejte ze sebe královnu silvestrovské noci! Které rozjasňovače dodají vašemu make-upu šťávu?

  • ...
    31. prosince 2021 | 06:00

    Blíží se silvestrovská noc, a i když ji nejspíš strávíte doma, ještě to neznamená, že se nemůžete pořádně blýsknout! Nic totiž nedá vašemu líčení ten pravý šmrnc jako právě rozjasňovač. Otestovaly jsme jich pro vás hned několik. Který získal jedničku?

    A kam vlastně rozjasňovač nanášet? Aplikujte jej na horní linii lícních kostí, hranu nosu, lehce pod obočí a plnější rty vykouzlíte, když jej nanesete do žlábku nad vrchním rtem. Dávejte si však pozor, abyste to s ním nepřehnala a nakonec nevypadala spíš jako zářivá disko koule. Vždy ho roztírejte tak, aby na tváři zanechal jen přirozený lesklý odstín. Otestovaly jsme rozjasňovače tekuté i pudrové. Který od nás získal jedničku?

  • Rozjasňovač Essence, 70 Kč, koupíte v síti drogerií

    Pro mě je tohle nejoblíbenější produkt. Jeho cena nepřesahuje sto korun, je malý, a přesto dlouho vydrží. Dobře se s ním pracuje, používat můžete štěteček nebo jen prst. Rozjasňovač působí velmi přirozeně a vydrží přibližně půl dne, díky jeho skladnosti ho ale můžete nosit všude s sebou.

    Známka jako ve škole: 1

  • Tekutý rozjasňovač The ONE IlluSkin, Oriflame, 299 Kč (15 ml), koupíte na cz.oriflame.com

    U tohoto rozjasňovače oceňuji praktické kapátko. Rozjasňovač nejčastěji smíchávám s krémem, výsledný efekt mi pak připadá mnohem přirozenější. Používám ho hlavně na tváře a občas s ním maskuji také kruhy pod očima. Výsledkem je krásně rozzářená pleť bez jediné známky únavy. 

    Známka jako ve škole: 1

  • Krémový rozjasňovač Banana Lowlighter, Rodial, 1270 Kč, koupíte na www.aurio.cz

    Tento krémový rozjasňovač je v jediném univerzálním odstínu, který se přizpůsobí pleti různých barevných tónů. Má šikovný aplikátor v tyčince, jímž jednoduše nanesete požadované množství tam, kde je ho třeba. Já ho nejčastěji používám na zakrytí kruhů pod očima a funguje skvěle. Krásně se vstřebá a splyne s pokožkou, kterou zanechává matnou. Kruhy po něm mizí. Výhodou je, že ho můžete použít pouze k dotvoření perfektního looku jen s vaším přirozeným vzhledem pleti, bez make-upu. Má omlazující účinky a díky kofeinu mizí i váčky pod očima.

    Známka jako ve škole: 1

  • Rozjasňovač Forever Couture Luminizer, Dior, 1490 Kč, koupíte v parfumeriích Douglas

    Rozjasňovač jsem dlouho nepoužívala a v podstatě jsem ani nevěděla, k čemu je potřeba. Když jsem ale poprvé zkusila rozjasňovač od Catrice, naprosto mě efekt třpytu a lesku uchvátil, a tak jsem se rozhodla investovat do Dioru, od kterého používám skoro všechnu dekorativní kosmetiku. Rozhodně se investice vyplatí, stejně tak to platí i u tvářenky. Highlighter je příjemný a jemný, opravdu vám dodá svěží romantický look a podtrhne vaše oči a lícní kosti. Už ho mám přes rok a je stále skvělý!

    Známka jako ve škole: 1

  • Tekutý rozjasňovač Becca Cosmetics, 1140 Kč (45 ml), koupíte na www.sephora.cz nebo v kamenných prodejnách

    Určitě vás hned napadne, že tolik peněz byste za rozjasňovač určitě nedala. Jasně, není to zrovna málo, ale balení je tak velké, že vám vydrží strašně dlouho! Rozjasňovač má praktickou pumpičku, díky které si na prst nanesete potřebné množství, krásně se nanáší a na pleti vykouzlí nádherný, ale hlavně přirozený třpyt. Nadšená jsem byla už z balení a ani samotný produkt mě nezklamal. Doporučuji všemi deseti!

    Známka jako ve škole: 1

  • Rozjasňovač na tvář, oči a rty 3D Glow, Sephora Collection, 260 Kč, koupíte na www.sephora.cz nebo v kamenných prodejnách

    Na tomto gelovém rozjasňovači oceňuji, že ho můžete použít, kamkoliv vás napadne. Jemná růžová barva s namodralými odlesky vytvoří pak krásný lesk a třpyt, který na pleti vypadá moc hezky. Co mi úplně nevyhovovalo, je, že do kalíšku musím neustále strkat prsty. Určitě bych doporučila použít nějaký štěteček, kterým budete rozjasňovač nanášet.

    Známka jako ve škole: 2

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...