Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Sháníte dárek na poslední chvíli? S kosmetickou vánoční sadou nešlápnete vedle

Video se připravuje ...
Sháníte dárek na poslední chvíli? S kosmetickou vánoční sadou nešlápnete vedle
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
18. prosince 2018 | 06:00

Vánoce jsou za dveřmi a většinu hlavních dárků už nejspíš máte. Pokud vám chybí ještě nějaká drobnost, menší dárek nebo prostě jen chcete udělat radost kolegyni a nevíte, co by ji potěšilo, tak s kosmetickou sadou neuděláte chybu.

Různorodé sady nabízí snad každá kosmetická značka. Vybírat můžete podle rozmanitých produktů, jejich kombinací i podle ceny. My jsme jich vybraly osm a každá z nich by obdarovanou určitě potěšila.

Dárková krabička zázračných kelímků Oriflame, 299 Kč

Zázračný kelímek je dnes už kultovním produktem Oriflame. Během let přibylo k tomu klasickému v růžovém obalu ještě pár brášků. Oriflame připravil sadu hned čtyř univerzálních balzámů, brusinkového, borůvkového, medového s růží. Balení je krásné, a navíc jsou balzámy velmi praktické.

Oriflame, Dárková krabička zázračných kelímků, 299Kč
Autor: archiv firem

Dárková taštička s krémovou péčí Nivea, 367 Kč

Taštička ukrývá základní vybavení do každé koupelny: antiperspirant, tělové mléko, sprchový gel z řady krémové péče a Labello na rty. Nivea však nabízí i sady, které kombinují produkty z jiných řad, takže si můžete vybrat tu, kterou máte nejradši. Díky balení v pěkné taštičce povýšíte dárek ještě víc. Je to přesně ta věc, kterou můžete koupit teď. Darovat ji můžete kdykoli během roku, když potřebujete udělat narychlo někomu radost.

Nivea, Dárková taštička s krémovou péčí, 367Kč
Autor: archiv firem

 

Sada krémů na ruce Baylis & Harding, Pink Fuzzy Duck, 239 Kč

Sada krémů na ruce se může zdát na první pohled jako dárek nepraktický, protože kdo opravdu potřebuje krémy rovnou tři? Ale pokud je někdo opravdu používá, tak si jeden může nechat na nočním stolku, jeden hodí do kabelky nebo do auta a třetí si najde své místo na pracovním stole. Dárek je to opravdu voňavý, protože krémy jsou inspirovány vůní lesních zvonků a květinových luk z krajiny Cotswold. Navíc se jedná o kosmetiku, která neobsahuje parabeny a nebyla testována na zvířatech.

Autor: archiv firem

Šampon a maska na vlasy s propolisem Garnier Botanic Therapy, 205 Kč

Set šamponu a masky s výtažky z medu pro zničené vlasy užije v zimě každá žena. Jedná se o univerzální dárek, který můžete nakoupit třeba pro paní učitelky ve škole. Nebo ho můžete dát někomu, koho až tak neznáte, ale komu přece chcete udělat radost. Duo šamponu a masky na vlasy obsahuje výtažky z medu a propolis, to vytváří na vlasech ochrannou bariéru, a tak pečuje i o ty nejpoškozenější a nejzničenější vlasy.

Garnier, šampon a maska na vlasy, 205KČ
Autor: archiv firem

Sada Schönheit, sprchový gel a tělové mléko T by Tetesept, 249 Kč

Sprchový gel a tělové mléko můžou vypadat na první pohled nudně, ale když vyberete hezké balení, může se jednat o milý doplňkový dárek, když už potřebujete jen nějakou drobnost. Sada voní po granátovém jablku a obsahuje výtažky z magnolie, která pečuje o pokožku.

T by Tetesept, sprchový gel a tělové mléko, 249Kč
Autor: archiv firem

Astrid Beauty Elixir, 199 Kč

Sada Astrid Beauty Elixir kombinuje krém a odličující olej. Dohromady tak tvoří základní péči o zralou pleť. Přípravky obsahují vzácné oleje a hodí se pro všechny typy pleti. Olej odlíčí i voděodolný make-up a hydratační krém proti vráskám podporuje tvorbu kolagenu v pokožce a zachovává ji pružnou a pevnou. Navíc se jedná o českou značku s dlouholetou tradicí.

Astrid, Beauty Elixir, 199Kč
Autor: archiv firem

Maybelline Lash Sensational, 359 Kč

Velkou parádu pod stromečkem udělá pyramidka od Maybelline s řasenkou pro objem řas a voděodolnými linkami ve fixu. Krabička je tak rozkošná, že se už nemusíte trápit s balením do papíru, stejně by to u tohoto tvaru bylo asi oříšek.

Maybelline, Lash Sensational, 359Kč
Autor: archiv firem

For Life & Madaga My Secret, 3920 Kč

Milovnice luxusu by si na Ježíška určitě přály sadu krému a elixíru se zlatem a diamanty. Jak cena i ingredience napovídají, nejedná se o obyčejný, natožpak doplňkový dárek. Spíš o takový, na který se složí třeba sestry pro maminku, když jí chtějí dopřát extra výjimečnou péči. Zlatý a diamantový prášek rozjasňuje pokožku a ostatní luxusní složky bojují s volnými radikály. Výsledkem by měla být vyživená a vyhlazená pleť.

Autor: archiv firem

Video se připravuje ...