Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

SÁMER ISSA: Náš vztah s Agátou měl být naoko, ale pak jsme se do sebe zabouchli

Video se připravuje ...
SÁMER ISSA: Náš vztah s Agátou měl být na oko, ale pak jsme se do sebe zabouchli
VIDEO: Prostě fenomén!
10. září 2023 | 06:00

V novém pořadu Prostě fenomén! se Sámer Issa otevřeně rozpovídal nejen o svém vztahu s Agátou Hanychovou, ale i o svých pocitech po vypadnutí v SuperStar. “Náš vztah s Agátou měl být jen naoko, ale pak jsme se do sebe opravdu zabouchli. Miloval jsem ji, byla to má první láska,” přiznal Sámer v rozhovoru. “Po SuperStar mi navíc přišlo skvělé se objevovat na titulních stranách časopisů."

Otevřená zpověď Sámera Issy

“Po konci SuperStar plnily mé průšvihy titulní strany. Mně tehdy přišlo super, že jsem zase na titulce, ať už kvůli tomu, že jsem chodil s Agátou, že jsme se pohádali nebo že jsme se zase rozešli. Když o tom zpětně přemýšlím, bylo to úplně mimo. Spoustě lidí jsem se kvůli tomu zprotivil. Cesta zpátky k tomu, aby mě lidé měli znovu rádi, chvíli trvala,” svěřil se v rozhovoru s Johanou Fundovou zpěvák Sámer Issa a dodal, že si tehdy neuvědomoval, že mu uniká zásadní věc, a to oslovovat lidi hudbou. “Agátě každopádně přeju jen to nejlepší. Vím, že je chytrá, a přeju jí štěstí."

Sámer v novém pořadu Prostě fenomén! zavzpomínal i na průběh první řady SuperStar, kolem které se rozpoutala mediální hysterie, i na pocity po vypadnutí ze soutěže. “Byli jsme tehdy izolovaní od okolního světa, nebyli jsme s jinými lidmi v kontaktu. Byli jsme společně se štábem jako rodina. To, co se dělo venku, nám vůbec nepřišlo přirozené,” vzpomíná v rozhovoru Sámer.

Autor: Profimedia

Nezapomeňte se dívat i na další díly nového pořadu Prostě fenomén!

Prostě fenomén! je nový pořad Johany Fundové, autorky knižního bestselleru Devadesátky a navazující publikace Milénium. Do pořadu si zve celebrity, osobnosti a odborníky vázající se k fenoménům uplynulých dekád. Prvním hostem byl právě Sámer Issa, v následujících týdnech se můžete těšit na rozhovor třeba s moderátorem Slávkem Bourou nebo televizním věštcem Vlastíkem Plamínkem.

Na celý rozhovor se Sámerem Issou se podívejte ve videu v úvodu článku.

Autor: Johana Fundová, Prostě fenomén, PSF