Úterý 22. října 2024
Svátek slaví Sabina, zítra Teodor
Oblačno 16°C

Babička, která snad zastavila čas! Žena vypadá na 60, přitom je jí už dávno přes 80

22. října 2024 | 06:00

82letá Vera DiLeo způsobila na sociálních sítích naprostý poprask, když zveřejnila, kolik jí je ve skutečnosti let. Lidé tomu nechtěli uvěřit, protože na svůj věk rozhodně nevypadá a chtěli vědět, jak je to možné. Vera se s nimi tedy podělila o svá kosmetická tajemství, která můžete následovat i vy. 

 

Před nějakou dobou sdílela Vera na sociálních sítích video, ve kterém vyzývala své sledující, aby si tipli její věk. Když pak prozradila, že už je jí přes osmdesát, nikdo tomu nechtěl uvěřit. Vera se proto rozhodla s fanoušky podělit o svá kosmetická tajemství. „Někteří z vás se mě ptali, jak je možné, že mi je přes 80 a vypadám pořád tak mladě. Aby vaše pleť působila stále tak svěže, musíte si mýt obličej studenou vodou," prozradila a několikrát zdůraznila, že tento krok v péči o pleť je opravdu zásadní.

VIDEO: 5 kroků k dokonalému odlíčení make-upu

Video se připravuje ...
5 kroků k dokonalému odlíčení makeupu • VIDEO: Martin Molliy

Svůj mladistvý vzhled navíc připsala řadě kosmetických produktů pro zralou pleť a určených k redukci jemných linek. Její kosmetická rutina je velmi jednoduchá a zahrnuje odličování pomocí jemného mléka, poté Vera aplikuje rozjasňujcící pleťovou vodu a nevynechává ani peeling, který si dopřává jednou týdně. Samozřejmostí je také kvalitní hydratační pleťový krém a nezapomíná ani na oční okolí a dekolt.

Přestože je většina lidí z jejího mladistvého vzhledu naprosto v šoku, najdou se i tací, kteří nevěří, že za něj mohou pouze kvalitní kosmetické produkty, a tvrdí, že za jejím vzhledem stojí řada plastických operací. O tom však Vera nechce ani slyšet. Na její mladistvý vzhled se podívejte ve fotogalerii. 

 

Autor: Aneta Valešová