Sobota 28. září 2024
Oblačno, déšť 17°C

Pes ukousl modelce celý horní ret. Po šesti operacích má konečně nový

28. září 2024 | 06:00

Pětadvacetiletá modelka, influencerka a skateboardistka Brooklinn Khoury má za sebou zážitek, na který nikdy nezapomene. Při návštěvě rodinných známých ji napadl pes a ukousl jí celý horní ret. Mladá dívka musela podstoupit šest operací, aby se konečně cítila zase jako člověk. 

Brooklinn Khoury patří mezi úspěšné influencerky a před nešťastnou nehodou pracovala také na kariéře modelky a připravovala se na natáčení své první televizní reklamy. Všechno se změnilo v listopadu roku 2020, kdy ji na návštěvě rodiny v Arizoně pokousal pitbull. Ten mladé dívce ukousl celý horní ret a část nosu. „Skoro minutu s mou hlavou vláčel jako s hadrem,“ uvedla dívka. Nechybělo málo a Brooklinn zraněním podlehla. Ztratila totiž velké množství krve a upadla do bezvědomí.

VIDEO: Cesta za vysněným dekoltem: Co předchází plastické operaci prsou?

Video se připravuje ...
Cesta za vysněným dekoltem: Co předchází plastické operaci prsou? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Dohromady podstoupila šest operací a každá z nich byla velmi bolestivá a navíc finančně velmi náročná - dohromady operace přesáhly částku sedm milionů korun. Po zákrocích si musela projít dalším peklem. „Když jsem měla po první operaci, během které mi tkáň z jiné části těla přidělávali na obličej, vypadala jsem jako Grinch. Hodně lidí mě kvůli tomu šikanovalo. Nebylo mi to příjemné a neměla jsem se ráda. Nevěřila jsem, že se na sebe ještě někdy podívám do zrcadla a řeknu si, že jsem krásná. Měla jsem úzkosti, když jsem měla vyjít na ulici. Bylo velmi těžké se s tím vyrovnat,“ uvedla žena pro Daily Star.

Přestože její ret už nikdy nebude vypadat jako dřív, Brooklinn je velmi spokojená s tím, jak nyní vypadá. Nedoufala, že by se něco takového mohlo povést a lékaře, který by ji operoval, hledala skoro rok. „Děkuji dnešní moderní medicíně za to, že se zase mohu cítit jako člověk. A jsem vděčná i své rodině, že mi byla obrovskou podporou. Bez nich bych to psychicky nezvládla,“ dodala.

 

Autor: Aneta Valešová